Sloba, Kija, Luna i ostalih dvadesetak nebitnih učesnika reality show programa Zadruga finalno su završili svoju karijeru u ovoj sezoni najpopularnijeg TV show programa na Balkanu. Veliko finale pratili su u srijedu svi ljubitelji dobre i kvalitetne dokumentarne emisije o ljudima, a kao šlag na tortu došla je i pobjednica žene nad ljubavnicom.

Ono što je frapiralo javnost i dovelo do masovne histerije i hapšenja jeste činjenica da su postojale tri osobe koje nisu pratile Zadrugu na Balkanu. Protiv ovih lica podnesena je krivična prijava, a noć su provele u zatvoru zbog nepoštivanja javnog reda i socijalnog mira.

“Ma meni se to stvarno nije gledalo, mislim nemam ni pojma ko su ti ljudi, znam da se nešto razvlače po nekoj kući i svađaju međusobno, eventualno seksaju u štali. Nije baš da me generalno puno interesuje, ali s druge strane ne vjerujem da sam ja jedini lik na Balkanu koji ovo nije gledao pa me uhapsiste. Stvarno smo otišli u pizdiće” – izjavio je jedan od privedenih mladića.

Kako Šatro info neslužbeno saznaje, mladića i dvije prestupnice očekuje gledanje Zadruge pod prisilom i kazna dugotrajnog zatvora ako ne budu navijali za Kiju do kraja emitovanja.