Najpoznatija osoba domaćeg medijskog prostora, Džejla Ramović, pozvala je sve medije da prisustvuju press konferenciji u petak, na kojoj će otkriti sve detalje svog ovogodišnjeg ljetovanja.

“Želim da informišem javnost na jedan gala i dostojanstven način o mom ovogodišnjem ljetovanju. Mislim da nam je u ovom moru negativnih informacija potrebno više lijepih sadržaja, a moje ljetovanje vjerujem da je jedna od najljepših stvari koje možete pročitati. Brojni fanovi mi već šalju upite gdje ću ljetovati ove godine i u kojem terminu, tako da ovom prilikom želim da ih sve informišem o detaljima. Također želim da o jednom trošku, što bi naš narod rekao, završim i sa medijskim izjavama kako me novinari ne bi smarali nekoliko dana”, istakla je Džejla Ramović.

Pored same destinacije, Džejla je na press konferenciji odlučila i otkriti detalj s kim će boraviti na ljetovanju, obzirom da mnogi jedva čekaju da saznaju više detalja o njenom ljubavnom životu.

“Mislim da će biti prava poslastica za predstavnike žute štampe da konačno otkriju s kim idem na ljetovanje. Neću još uvijek ništa govoriti da li su to u pitanju moje sestre ili neki dečko, želim da ih malo držim u neizvjesnosti do press konferencije i tako nabijem sebi dodatnu medijsku pozornost. Ono što vam mogu garantovati da je destinacija jako egzotična i da će osoba s kojom idem izazvati veliki boom nakon što objavim sve detalje”, dodala je Ramović.

Press konferencija će biti održana u hotel Evropa, a pored medija pozvani su i svi njeni fanovi. Poseban apel medijima žute štampe da dođu malo ranije, kako bi mogli snimiti Džejlu dok dolazi i pije kafu.