Danas je u Mostaru svečano otvoren novi SPA centar sa specifičnom ciljanom publikom. Ovo je prvi SPA centar u svijetu namijenjen predmetima, a ne živim bićima, i to ne bilo kakvim predmetima već ustaškoj ikonografiji. Vaši ustaški simboli, bedževi, kaiši sa grbom Herceg-Bosne, rekviziti, zastave, puške i sve ostalo od sada može biti njegovano u rukama najvećih stručnjaka u Hercegovini.

‘’Odlučili smo se na otvaranje ovog centra jer je sada već i regionalno poznato da Hrvati izrazito cijene svoju ustašku ikonografiju i njeguju je već dugi niz godina. Vi imate predmete iz rata koji su savršeno očuvani. Još iz onog rata, staro. Al to su ljudi sami njegovali. Sada im mi želimo ponuditi sve najbolje kako bi očuvali svoje naslijeđe ili svoje identitete, te ih mogli prenositi s koljena na koljeno na svoje male Hrvatiće.’’ kaže direktor Ante.

U ponudi se nalaze masaže, pilinzi, manikure i pedikure, saune, banje, i drugo što se može naći u jednom cutting edge SPA centru.

Hrvati koji donesu svoje ustaške simbole do kraja ovog mjeseca imaju popust do kraja godine na dubinsko pranje zastava Herceg-Bosne i podebljavanje natpisa Mostar.