U Bosni i Hercegovini je ove sedmice svečano označen početak trećeg vala pola u penisu zbog trenutne epidemiološke situacije kako u Bosni i Hercegovini tako i u svijetu. Novi val bola u penisu svečano je dočekan na velikom prijemu organizovanom u sarajevskoj Vijećnici kom su prisustvovali svi veliki i bitni članovi političkih partija u Bosni i Hercegovini.

“Ovim činom svečano želimo da označimo početak trećeg i najnovijeg vala bola u penisu zbog trenutne epidemiološke situacije u Bosni i Hercegovini. Naime, svi smo svjesni da je ova kalendarska godina negdje usput ograjisala i da je potrebno narodu da što prije pružimo malo sreće i zadovoljstva. Iz ovog razloga smo odlučili da i prije vremena označimo svečani početak novog vala bola u penisu zbog epidemiološke situacije. Ovo je narod koji je puno propatio i koji jednostavno zaslužuje da se ne pati više i ne brine zbog nekih novih smrtonosnih ili manje smrtonosnih virusa. Takvi smo da odlučimo da ćemo osjećati bol u penisu i tako je kako je. Preživjeli smo i gore nedaće i teže stvari tako da odlučujemo da se ne brinemo o novom valu virusa. Bitno je da smo živi i zdravi, a virus će proći i opet ćemo moći bez brige i strepnje da dernečimo po kafanama i da se okupljamo na sijelima kao i do sada. Treći val bola u penisu će biti, nadamo se, mnogo intenzivniji i bolji od prethodna dva vala bola u penisu kog su naši građani osjećali u prethodnom periodu” – izjavio je za naš portal predstavnik Bolopenisaša Imran Bolikurac.

Podsjećamo, u prethodnom periodu su građani Bosne i Hercegovine prošli kroz dva velika vala bola u penisu zbog trenutne epidemiološke situacije u našoj državi, a kako Svjetska zdravstvena organizacija najavljuje, uskoro nam slijedi novi val koronavirusa, odnosno, kako bosanskohercegovački državljani shvataju, novi val bola u penisu koji će biti jači od svih prethodnih.