U produkciji “Šaka na oko” sprema se novi reality program.

Naime, radi se o novom showu “Bregu možeš biti ti”, koji će sadržavati takmičenje u izljevima bijesa na Gorana Bregovića. Koncipirano je tako da se takmiči pet ekipa po pet ljudi iz gradova širom Bosne i Hercegovine, a kandiduju se prijedlogom za fizičku osvetu Bregi zbog svih zlodjela koje je načinio građanima ove zemlje.

Pobjednici ovog showa će imati priliku da se lično suoče s Goranom Bregovićem u ringu, te tako iskažu sve ono što imaju protiv njega šakama, šipkama, palicama i riječima.

“Ovo je nešto sasvim novo na našem tržištu i mislimo da će biti odlična emisija. Gledatelji su već zainteresovani. Zovu nas, pitaju kad će krenuti sa emitovanjem. Zovu i marketinške agencije, hoće da se oglašavaju. Naravno, mi sada razvijamo detalje programa i ne možemo otkriti mnogo detalja, jer nas čeka veliki posao. Nije ovo mala stvar. Prema dosadašnjim pokazateljima, biće dosta prijavljenih, a već planiramo da proširimo aplikacije i van Bosne i Hercegovine”, rekao je Halid Bokser, glavni producent ove emisije.

Iako nam nisu željeli otkriti sve detalje, izvori bliski Bokseru su nam javili da će zbog ogromnog broja prijava iz dijaspore, biće organizovane audicije u Nirnbergu, Groningenu, St Louisu i Oslu.

Na vijest o pokretanju ovog realitya reagovao je i sam Goran Bregović. Kazao je kako mu uopće ne smeta ova ideja, te da ga je čak inspirisala, pa je već počeo pisati novi album “Tri štoca iz Sarajeva”