Senzacionalna ponuda jutros se pojavila u kladionicama širom naše zemlje. Građani od dana imaju priliku da se klade na to ko od članova SDA sljedeći ide na crnu listu SAD-a. Ova ponuda je izazvala veliku pažnju kod kladioničara i već su se formirali veliki redovi ispred kladionica u Sarajevu, Zenici i ostalim gradovima naše zemlje. Mnogi građani odlučili su okušati svoju sreću i zaraditi malo sa strane.

“Fudbal, košarka, rukomet sve su to nekako zastarjeli i dosadni sportovi. Primijetili smo veliki pad kada su posjete kladionicama u pitanju i odlučili uvesti nešto novo. Razmišljali smo i shvatili da klađenje na politička dešavanja može ponovo privući građane. Za sada smo formirali kvote za to koji članovi SDA sljedeći idu na crnu listu i mogu vam reći da je to bio pun pogodak, od jutro smo puni, a građani satima čekaju ispred naših poslovnica”, rekao je Adnan Kvota, voditelj jedne kladionice iz Sarajeva.

Neki od građana već satima stoje ispred kladionice i čekaju svoj red, ali kako kažu nije im žao.

“Čekam već 4 sata i nije mi teško. Čim sam čuo za ovu ponudu odmah sam došao. Imam nekoliko favorita za koje bi se mogao kladiti. Tu su naravno Sebija i Bakir tako najprimamljiviji dvojac, ali ne smijemo zaboraviti ni ljude iz sjene. Kvote su dobre i mislim da ću igrati nekoliko listića sa po sto maraka i čekati. Mislim da je ovo idealna prilika da se zaradi malo sa strane i pozivam sve da okušaju svoju sreću”, rekao je Edhem Prognoza, kladioničar iz Vogošće.

Prema zvaničnim listama kvota da gospodin Izetbegović sljedeći ide na crnu listu SAD-a je oko 1,90 dok je za gospođu Sebiju oko 2,50.