Nedavne informacije koje su izašle govore o tome kako pjevačica Beyoncé Giselle Knowles Carter Mehmedbašić Savović-Miilić nosi ne jedno nego dva djeteta u svom stomaku. Također tu ne bi bilo ništa čudno da razlog za to, kako tvrdi nova administracija, nije novi Američki Predsjednik Donald Trump.

Naime njegov Potpredsjednik Mike Pence je izjavio da su od ljekara iz klinike u kojoj je Beyonce radila svoju oplodnju, dobili informaciju da je razlog za to viđenje novog Američkog Predsjednika na televiziji, na pobjedničkom govoru.

“Ona je ležala najnormalnije sa svojim jednim djetetom. Onda je vidjela Predsjednika i ciknula. Kad su ljekari pogledali drugi put, tamo su bile dvojke. Stvarno smo čak i mi iznenađeni ovim događajem, iako smo mi pretpostavljali da Predsjednik ima neke iscjeliteljske osobine. Sada se to i potvrdilo. Mi to već planiramo staviti u plan izbora 2020. godine, a vjerujemo da će naši glasači biti oduševljeni ovom viješću”, rekao je Potpredsjednik SAD-a Mike Pence.

“Naravno da sam ja zadužen za to. Ja inače tako djelujem na žene. Čim ih pogledam, one imaju neke neuobičajene reakcije… najčešće pozitivne he he”, kratko je rekao Američki Predsjednik Trump.

Pokušali smo kontaktirati pjevačicu koja nosi famozne dvojke, ali ona nije imala komentar na ovo. Kratko je rekla: “Znate li vi kako je to nosati, ubiše me leđa!”