Znamo da se među vama nalaze oni koji žele da uplove u magični svijet poznatih zato vam donosimo Top 7 savjeta kako biti zvijezda na području Balkana.

1. Otvoren profil na svim društvenim mrežama
Ako zaista želite da budete zvijezda na našem području prva i osnovna stvar je da ste korisnici svih mogućih mreža za koje ste čuli i da budete aktivni korisnik. Svaki aspekt vašeg života mora biti dokumentiran od trenutka kada ste ustali, šta ste jeli, šta ste obukli do toga kada ste i kako otišli na spavanje. Vaši pratitelji moraju imati uvid u svaki vaš korak.

2. Stvorite svoj imidž
Kako biste stvorili svoj imidž morate prvo da pregledate nekoliko internetskih stranica i da vidite šta je danas u trendu, dobro se pripremite i nakon toga samo otiđite i kupite sve iste krpice i tako ste stvorili svoj imidž po kojem ćete biti prepoznatljivi u masi, ali ne zaboravite da u svoju kolekciju dodate par kopija Louis Vuitton torbi.

Ja sam posebna

3. Nađite sponzora
Pošto ništa ne radite već samo objavljujete fotke, morate imati neki izvor novca, a jedini način za to je da nađete sponzora koji je spreman da vas finansira. Nebitno da li se radi o malim spnzorima poput MyCaseBiH ili nešto veće, najvažnije da vas netko izdržava.

4. Družite se s poznatim
Kako biste bili zapaženi i pokazali svoje kvalitete morate se družiti s poznatim ljudima. Pod poznatim podrazumijevamo one sobe koje na svom Instagram profilu imaju preko 5k pratitelja, oni sigurno imaju neke kvalitete pa se krećite u njihovom društvu što više.

Best frieeeeeeeeeends

5. Kafe pijete samo na elitnim mjestima
Svoju prvu jutarnju kafu, nema veze što je to u tri sata poslije podne pijete samo i isključivo na elitnim mjestima, gdje sjede samo ljudi iz poslovnog svijeta, jer ste i vi član istoga.

6. Snimite hit s Jala Bratom
Snimanjem hita s Jalom bit će vaša odskočna daska, jer doslovno svi će čuti za vas. Što se tiče vaših vokalnih sposobnosti ne brinite, jer vi i ne morate puno toga da otpjevate, važno je samo da se pojavite u istom spotu s njim.

Može i s Bubom

7. Prijavite se u jedan od reality showova
Prijavite samo kako biste bili viđeni, a ako i pobijedite još bolje za vas, ali nemojte da vam to bude primarni plan. Kod prijave na reality show najbitnije je da niste uopće zainteresirani za pobjedu i to istaknite u više navrata. Samo chillajte i ponekad stupite u spolni odnos s nekim u showu i to je sve. Vi ste zvijezda.