Godina je 2018. Elon Musk je poslao automobil u svemir, mire se Sjeverna i Južna Koreja, Donald Trump je predsjednik Sjedinjenih Američkih Država, a Bosna i Hercegovina tek je potencijalni kandidat za ulazak u Europsku uniju. Donosimo vam Top 5 zemalja koje će ući u EU prije Bosne i Hercegovine:

5. Crna Gora

Zemlja koja je poznata po lijenosti i slabom, te usporenom radu dosegla je status kandidata za Europsku uniju. Predsjedniku Europske unije Donaldu Tusku očigledno odgovaraju ljetovanja u Budvi, jer inače ne vidimo drugi razlog zašto bi Europska unija htjela ovu zemlju među svojim članicama.

4. Srbija

Zemlja od koje se odvojio svatko tko je mogao da se odvoji. Zemlja koja nam je dala PINK, Zvezde Granda, Parove i Farmu. Zemlja koja glumi da je Amerika po pitanju svojih celebrityja i paparazza. Zemlja koja ima Jelenu Karleušu. Još jedna odlika: ima veće šanse da uđe u EU prije Bosne i Hercegovine.

3. Republika Narnia

Nezavisna Republika Narnia zajedno s kraljem na vlasti Lavom Aslanom dosegla je status kandidata za članstvo u Europskoj uniji prošle godine kada je ispunila većinu zahtjeva iz Europskog upitnika. Još se ne zna kako će se Republika Narnia uklopiti u EU, te u kojoj od trenutnih članica će se nalaziti ormar kroz koji se do ove zemlje dolazi.

2. Međuzemlje

Nakon pada vladara Saurona, Međuzemlje se počelo obnavljati kroz političke i ekonomske promjene, te planira predati popunjen Europski upitnik do kraja 2020. godine. Trenutni vladar Međuzemlja, Frodo Baggins, kazao je kako smatra da će ovo ojačati unutarnje, a i vanjske veze Međuzemlja, te će napokon biti prihvaćeni kao multietnička zemlja s poveznicom s ostalim zemljama preko Europske unije.

1. Kosovo

Država koja ove godine slavi svoj jubilarni 10. rođendan našla se na spisku kandidata za članstvo u Europskoj uniji prije Bosne i Hercegovine. Kako, zbog čega i pobogu zašto baš oni su pitanja na koja može odgovoriti samo predsjednik EU Donald Tusk.