U cijelom svijetu se bliži doček nove i nadamo se bolje 2021. godine čijim obilježavanjem će napokon i službeno završiti godina iz pakla koja ostaje iza nas. Veliki broj ljudi ne znaju gdje će provesti ovu, najluđu, noć u godini, pa Šatro.info dolazi kao spas u zadnji čas. U nastavku vam donosimo pregled najprivlačnijih lokacija u sklopu kojih možete da dočekate narednu, nadamo se bolju, godinu.

1. U KUĆI – Realno najljepša i najbolja varijanta za provođenje ovog praznika. Niko vas ne mora peglati, nikoga nećete peglati, a najbolje od svega je što svoju mržnju prema druženju drugim ljudima možete predstaviti kao poštovanje svih propisanih mjera vezanih za koronavirus. “U kući je najljepše, a i najsigurnije kume xe xe”. Ustvari vas niko nigdje nije zvao. Nemate prijatelja.

2. U DNEVNOM BORAVKU – Dnevni boravak je, također, odlična destinacija za se one koji planiraju da se vide s članovima svoje uže porodice. Taman stignete pojesti rusku salatu i posvađati se dva puta prije ponoći. Poslije svađe ćete sigurno dočekati Novu godinu budni, jer nećete moći zaspati od živaca.

3. GRLEĆI WC ŠOLJU – Ako počnete odmah da pijete, Novu godinu možete dočekati grleći WC šolju i ne sjećajući se proslave. To je u slučaju da povraćate od alkohola. Ako povraćate od nečega drugog, možda je korona. Onda vam je svejedno gdje imate koronu, a svejedno vam je i što je Nova godina.

Kad skontam od čega je, javim ti

Kad skontam od čega je, javim ti

4. NA BALKONU – Ukoliko želite da imate osjećaj kao i svake prethodne godine, izađite na balkon, upalite sebi neki radio, naspite čašu vina i dočekajte Novu godinu kao pravi gospodin. Smrznuti gospodin. Ili gospođa. Svejedno je. Bilo da smo džender senzitiv ili ne, ako dočekujete Novu godinu na balkonu, stvarno ste debil.

5. NA KAUČU – Prednost ovakvog dočeka je svakako činjenica da se ne morate uopće spremati za neki divlji noćni izlazak. Lijepo se skinete u gaće i potkošulju i dočekate Novu godinu spavajući i odmarajući dušom. Ovo je dobro i odmara. Malo je očajno, ali ništa ni manje ni više očajno nego ostale opcije. Stoga, ovo ne zvuči loše.

6. NA STOLICI ISPRED RAČUNARA/IGRAJUĆI PS 4 – Tokom izolacije ste ga realno svi kupili na rate. Nema potrebe da se sada ne igra kad realno možete. Može i Netflix. Možete gledati i neki sport, ali to je realno baš loše. Kao da PS 4 ili računar nije loše. HAHAHAHAHAHA!

Nafarmaću te do 2021. ne zvala se ja 5estr4 u8!c4

Nafarmaću te do 2021. ne zvala se ja 5estr4 u8!c4

7. NA BIVŠEM/BIVŠOJ – Ovo je isto jedna super opcija ako želite da sve loše stvari ostavite u staroj godini osim ćune bivšeg. Jebiga, svima je bila teška godina, razumijemo. Nova godina, stara ćuna, dobro i jest’.

8. ISPRED BBI CENTRA – Podsjetite se kako je bilo čekati Novu godinu dok Dino Merlin pjeva svoja tri najveća hita, a vama se lede prsti na nogama. Možda potkačite koronu, a onda imate jedno 15ak, 20 dana laganog odmora, ako vas korona ne pogodi jako. Ako pogodi… ne morate dalje čitati, vama je sve svejedno.

9. U HODNIKU – Hodnik je destinacija na kojoj vrlo vjerovatno do sada niste dočekali Novu godinu. Ako vas članovi familije ili prijatelji s kojima slavite budu nervirali, hodnik će biti vaš najbolji prijatelj. Ovo je također funkcionalno ako patite od anksioznosti, depresije, napada panike ili ste jednostavno introvert koji je primoran zbog društvenog pritiska mora na neko slavlje.

Ma super sam ba, samo malo da iskuliram

Ma super sam ba, samo malo da iskuliram

10. NA TEPIHU U SPAVAĆOJ SOBI – Nije sramota slušati Adele i plačući na tepihu u dnevnoj sobi ući u Novu godinu. Ono, realno jeste sramota, ali ne mora niko da zna.