Jučer su održani izbori u Srbiji, na kojim je Aleksandar Vučić odnio apsolutnu pobjedu, te osvojio gotovo sve općine u zemlji. Statistika koja do sada nije viđena na ovim prostorima, biće uskoro primijenjena i u praksi. Najpopularniji čovjek u Srbiji ima plan kako da svoje stanovništvo odvoji od ostatka.

“Hvala svim građanima koji su glasali za mene pa i za mog koalicionog partnera Dačića, tehnički nas dvojica sada držimo više od 85% glasova na izborima. Hvala vam što se izabrali prosperitet umjesto šuplje priče, te otvorili oči i zapravo pročitali providne planove opozicije, koji nemaju veze s mozgom. Ovom prilikom vam obećavam da ćete živjeti u miru i prosperitetu, te da više nećete imati problema s opozicijom i ljudima koji vam remete mir i slogu. Imam plan kako da vas riješim tih problema”, rekao je Vučić.

Već rano jutros počelo je pripremanje takozvanog Opozicionog centra na Novom Beogradu, u koji će Vučić smjestiti sve one koji nisu glasali za njega.

“Taj naivni narod nije kriv. Oni su povjerovali lažima i obmanama hohštaplera koji su ih prevarili i za koje su u konačnici glasali. Kako bi sami u tišini shvatili da su napravili grešku, te da je ne ponove više nikada, oni će do narednih izbora biti smješteni u poseban geto, koji gradimo na Novom Beogradu. Oni svi mogu stati u tri nebodera oko kojih ćemo staviti ogradu. Ostavit ćemo im jednu školu, prodavnicu i hitnu pomoć. Neće moći izlaziti iz tog kruga do narednih izbora. Do tada će ostatak Srbije da živi u miru i blagostanju, a mi se nadamo da će naša braća i sestre smoći snage i pameti da shvate koji je zapravo pravi izbor za njih”, dodao je Vučić.

Građani koji budu smješteni u getu će oko ruku nositi bijele trake, na kojima će biti iscrtani likovi Čedomira Jovanovića, Vojislava Šešelja i Sergeja Trifunovića.