Senada M. iz Sarajeva, danas je odlučila da svom suprugu uputi javnu čestitku, zbog gospodskog ponašanja na dan žena. Svoju priču je htjela da ispriča javno, pa se obratila redakciji našeg portala.

“Često čujem od žena kako su ogorčene na svoje muževe zbog njihovog ponašanja, ali ja vam moram priznati da sam se danas osjećala kao kraljica. On je obično došao nakon posla, ljut, nervozan i totalno nezainteresovan za mene. Navikla sam da mi ne poklanja cvijeće i pažnju ne samo za 8. Mart, već tokom čitave godine i živim s tim. Međutim, danas kada smo sjeli da ručamo, ostala sam šokirana”, kaže oduševljena Senada M.

Gospođa Senada nam je prepričala kompletnu situaciju tokom ručka, i nije mogla vjerovati da se to upravo dešava njoj.

“Svaki dan dođe nervozan s posla, i počne da se istresa na mene kako je on radio danas i da je umoran. Ja to prihvatam kao prava žena, dođem s posla prije njega jedno pola sata, i odmah se razletim da napravim ručak da ga sačeka čim dođe. Obično tersa, baca escajg po kući i govori kako nešto nije dobro, pita me šta radim po čitave dane i prijeti da će me poslati materi, jer sam nula od žene. Međutim danas se desilo čudo! Vidjela sam ja na njegovom izrazu lica da on sve to misli, ali se suzdržao da bilo šta kaže. Samo je jeo i mrmljao nešto u sebi. Svaka mu čast, pravi je džentlmen i muškarčina”, dodala je usplahirena Senada M.

Kao nagradu za njegov gest, Senada je odlučila da muža s osmijehom na licu isprati prilikom njegovog odlaska s drugovima u kafanu. O zdravstvenom stanju gospođe Senade nakon povratka supruga iz kafane ćemo vas naknadno obavijestiti.