Sting je sinoć u prepunoj Zetri održao spektakularni koncert. Hitovi planetarno popularnog Stinga su se nizali, a publika je uživala u svakoj sekundi. Kako to već biva u doba moderne tehnologije većina koncerta je snimljena i objavljena na storyu. Međutim, stručnjaci su utvrdili da postoji 5 sekundi koncerta koji nisu snimljeni.

“Kada pregledate sve storyje od osobe koje su bine na koncertu možete pregledati cijeli koncert. Ako storyje pravilno složite možete uživati kao da ste bili tamo. Ipak na veliku žalost mnogih procijenili smo da postoji 5 sekundi koncerta koji ipak nisu snimljeni i objavljeni. Radi se o djelu koncerta između dvije pjesma kada je Sting otišao da popije malo vode. Taj trenutak niko nije snimio i ovi što nisu otišli na koncert će ostati uskraćen za tu epsku scenu”, rekao je Dean FPS Kaseta, stručnjak za video snimanje i montažu.

Građani koji iz nekog razloga nisu otišli na koncert već sinoć su mogli pogledati koncert koji je publika objavljivala na Instagram.

“Nisam imao para za kartu, a jako volim Stinga i želio sam da na neki način prisustvujem. Otkako su se karte počele prodavati ja stojim u redu i tražim Instagram od ljudi koji ih kupuju. Znao sam da neće odoljeti i da će sigurno snimati i stavljati storyje sa koncerta. Tako je i bilo, zapratio sam sve njih i čekao. Prvi story se pojavio već u 17 i 15 kada su se neke cure snimala ispred Zetre. Pregledao sam cijeli koncert kao da sam bio tam i bilo mi je pravo fino, a marke nisam potrošio”, rekao je Orhan Parcijala, student iz Sarajeva.