OVAN – I dalje jašete po ljudima i ljudskim živcima konstantno, pa bi bilo lijepo da to malo ne radite u junu. I vi da malo odmorite mišiće, a i da jadne ljude malo pustite dušom da dahnu. Ovaj mjesec pokušajte priznati kad niste upravu da niste upravu (bar jednom). I pustite na miru jadnicu koju barite godinama, a koja vam ne da. Neće vam ni dati!

BIK – Da vas ne bi sekirali, sve će biti stabilno, nikakvih promjena oko vas, veza, zdravlje ljubav, sve će stagnirati i ostati na istom koliko god dugo vi to željeli. Znamo koliko ne volite da se nešto mijenja ili da šta riskirate. Samo prijateljski savjet, ne morate uvijek glavom kroz svaki zid.

BLIZANCI – Odrastite, iskulirajte i ne pokušavajte pojebati sve što vam se nađe pred nosom. Ma ustvari, vama nema pomoći, furajte po svom. Peace out. Sretan rođendan junskim blizancima!

RAK – Osjetljive dušice dolaze u svoj period godine. Savjetujemo vam da ne plačete za svaku sitnicu i ovaj mjesec, a i mogli biste partnera pustiti da dva tri puta udahne i bez vas. Ako se niste udale do 23. godine ovo je mjesec u kom također možete biti očajne. Što se zdravlja tiče mogu vas oči boljeti zbog količine suza koje prođu kroz njih. P.S. Sretan rođendan i polako!

LAV – Hladni oblog na ego staviti ovaj mjesec obavezno. Doduše kao i svaki drugi mjesec i dan na svijetu. Do sada ste se sigurno uspjeli nabildati pa se sa kajlom i tetovažama iz žvaka možete pojaviti u Štrosi.Nekad treba biti i tiši u društvu, ne morate vazda biti u centru pažnje.

DJEVICA – Iskulirajte, planeta vas moli. Vi kasnije bacate bombe, pucate po šavovima i tetovirate se u šeset petoj godini. Ovaj mjesec pokušajte da legnete u krevet bez da ste usisali i oprali suđe. Jedan je život, ne mora vazda sve pod konac bit’.

VAGA – Vi ste previše čudni i nama strašni da bismo vam savjetovali nešto. Laganini vi sa tom vašom super stranom i nek nam je Bog svima na pomoći kad pustite mračnu stranu u septembru.

ŠKORPION – Budite fini prema svojoj djevojci koja možda hendla neka govna o kojima ništa ne znate. Nemojte biti tvrdoglavo govno (ili govno kao takvo) koje tjera po svom, neko će vam auto zapaliti (u najboljem slučaju). Preporučujemo vam da odete kod zubara kog odgađate zadnjih pola godine. Ako ste zaposleni bar ovaj mjesec nemojte kolegama zabadati noževe u leđa i preko njih skakati do vrha.

STRIJELAC – I ovaj mjesec ćete biti interesantni za gledanje ljudima. Moguće da će vam ego biti slabija strana i da ćete htjeti da budete glavni u društvu (što će smetati nekim lavovima koji vas okružuju). Nemojte dozvoliti da vas djevojka drži u podrumu povazdan, usprotivite se nekad.

JARAC – Uzmite godišnji odmor ili bar slobodan dan usred sedmice, pojedite čips usred dana, idite u kino sami, drmnite koju tekilu, živite malo, ne mora sve biti urađeno po pravilima i to je totalno ok.

VODENJAK – Oj mimosvijeti jedni obični, hejteri bez mjere i premca. Ovaj mjesec pokušajte da ne pronađete neku novu religiju kojoj ćete se pokoravati, ostanite na onoj prošlomjesečnoj bar još malo. Također se pokušajte malo uključiti u tokove planete i nemojte pohejtati baš SVE što vam dođe pred nos.

RIBE – Pustite svoju djevojku da malo izađe sa prijateljima iz podruma, bit će i vama i njoj ljepše. Vjerujte nam na riječ, ne morate biti sa svojim partnerom 24/7 u kontaktu, treba nekad da odvojeno dišete, ne dijelite bubreg.