Svi nargila barovi od Ilidže do vrha Čaršije konstantno vrte njihove pjesme! Sve djevojke žele biti s njima, a svi pretpubertetski, pubertetski i ostao-sam-u-pubertetu dječaci žele biti oni! A kako i ne bi? Džala i Buba imaju sve, žene, lovu, alkohol, oružje, kriminalne dosjee, rezervne žene, auta, drogu i još žena. Najpoznatiji i najbolji reperi bosanskohercegovačkog i balkanskog neba, za koje još uvijek možemo reći da se zaista, istinski i najiskrenije bave ovom božanskom vrstom muzike postaju sve popularniji u posljednje vrijeme. Kao prekretnice u njihovim karijerama definitivno možemo navesti trenutke izlaska Bube iz zatvora (ne pamtimo koji put), i Džalino preživljavanje atentata u apartmanu na Vlašiću.

Prije nego što bude održan njihov veliki koncert u Sarajevu, red je da im i naš portal pruži malo medijske pažnje, a ako za nešto znamo, to je red. Istraživali smo, slušali, tražili, gledali i za vas izdvojili top stvari koje smo naučili o Džali Bratu i Bubi Koreliju sušajući njihove pjesme! Budući da stariji spotovi ili ne postoje ili nemaju dovoljno kvalitetne snimke golih žena, bazirali smo se na njihov rad u prethodne dvije – tri godine.

Pa da krenemo…
1. POSJEDUJU AJFON.
2. Svoje seksualne susrete snimaju AJFONOM.
3. Dupeta snimaju AJFONOM.
4. AJFON.
5. Loši su likovi al` diraju fino.
6. Vole domi domi dominantne cure.
7. Vole seks (sa djevojkama).
8. Vole seks sa zauzetim djevojkama.
9. Vole seks sa djevojkama koje nose markirane stvari. Uvijek.
10. Vole seks sa djevojkama koje nose štikle visoke 15 centi.
11. Vole seks sa djevojkama koje nose tajice u grad (za one koji ne znaju, to je varijanta štrampli samo je neko nekada pomislio da se mogu nositi van kuće i bez pantalona preko)
12. Vole seks sa djevojkama koje su pijane mortus i mirišu lijepo na neki parfem tako pijane.
13. Lete za parama, pare su zakon, pare su bitne, imaju para, PARE.
14. Vole u klubovima bacati pare koje padaju po polugolim djevojkama. Dakle pare ponovo.
15. Znaju nabrojati više dizajnerskih stvari i brendova od novinarke našeg portala.
16. Vole psihoaktivne supstance. I pare. I AJFON.
17. Svi dječaci žele da budu oni, sve djevojčice žele da budu djevojke u njihovim pjesmama.