Ova bajkovita romansa počela je prije nešto više od dvije godine pod turbofolkerskim nebom, a kada se saznalo za istu, informacija je odjeknula kao bomba u žutim časopisima! Moderni Romeo i Julija, svoju vezu ipak nisu uspjeli održati tajnom, a prije nekoliko mjeseci rekli su i ono sudbonosno da i sada se Rasta s ponosom može nazvati gospodinom Nikolićem!

Ovu priču o istrajnosti, požrtvovanosti i želji jednog muškarca da uz pomoć ljubavi promijeni do tada neukrotivu, jedanaest godina stariju, ženku, jednostavno smo morali da podijelimo s našim čitaocima kako bismo ih inspirisali da i sami grizu i ne odustaju od ljubavi!

Ana i Rasta2

Ana Nikolić i Rasta

Ane Nikolić se sjećamo najbolje iz naših pretpubertetskih i pubertetskih dana kada su mnoge curice i cure htjele da izgledaju kao ona, a mnogi dječaci su otkrili moć zaključavanja vrata sobe i dugih tuširanja u kupatilu. Jedanaest godina mlađeg Raste koji je neosvojivoj ukrao srce se vjerovatno ne sjećate iz tog perioda jer kao srednjoškolac tada i nije bio popularna medijska ličnost.

Ovaj spoj nespojivog desio se neočekivano i na prvi pogled, ali sudeći po braku koji su sklopili i selfijima na Instagramu (koji su, da se ne lažemo, relevantniji), odmah su znali da je to ono što im treba, što žele i što moraju. U junu su se voljeli tiho i bez pompe, a u julu su odlučili da se vjenčaju i sudbonosnim da stave legalni pečat na ovu romansu!

Rasta je brzo sklopljen brak prokomentarisao riječima: ”Vrlo je to jednostavno, ako je to to, onda je to to, ako to nije to onda to nije to i to je to.”

Ana kaže da voli za njega u krevetu biti inferiornija, voli njegove dredove i voli njegove Najke, te smatra da svaka mlada djevojka treba da teži ka tome da postane gospođa AutotuneReper. On je konkretno, muškarac pravi, sa sve odijelom i kašmirom (kako uostalom treba da izgleda i ponaša se autohtoni homo Balkanikus). Rasta poručuje djevojkama da bi sve s njim ali nisu njegov broj, Ana njemu najbolje stoji, a njoj stoji svaka marka.

Djevojke, šta čekate? Brzo u potragu za vlastitom iskonskom rasta srećom!