Na adresu našeg portala ranoj jutros je stigao poziv, u kojem je Dino M. iz Sarajeva odlučio da nam se pojada, obzirom da nema kome. Odlučio je da nam otvori dušu i kaže kako je proveo 8. Mart.

“Obzirom da nemam prijatelja jer sam ih izgubio svog svog posesivnog odnosa sa djevojkom, nemam kome da se jadam nego vama. Ja sam jedan od mučenika koji su 8. Marta bili primorani da prisustvuju koncertu Doris Dragović u Domu mladih, jer moja žena nju voli da sluša. Kako nemam prijatelje zbog već pomenutih okolnosti, odlučio sam da barem pokušam udovoljiti svojoj ženi, jer ukoliko i nju izgubim ostat ću sam na ovom svijetu sumornom, pa sam nam tako uzeo karte za koncert”, započinje svoju priču Dino M. koji je proživio golgotu koncerta.

Dino je pokušao prvih sat vremena ubiti neugodnost u alkoholu, ali ubrzo je taj plan napravio kontra efekat, i natjerao Dinu da se malo zapita o svom životu.

“Neugodno mi je na početku bilo jer su tu većinom žene, koje su došle sa prijateljicama na koncert, ali odlučim da popijem koje piće da lakše proguram. Krenuo je koncert i kao nalazio sam sebi zanimaciju dok me ova moja grlila i tjerala da se fotografišemo svakih 5 minuta. Međutim u jednom momentu me počeo hvatati alkohol, i shvatio sam da jedna pihtija i zapitao se gdje sam to u životu pogrešno skrenuo, i kako sam završio ovdje. Slušam te numere, gledam sve žene oko mene, ja i još dvojica nesretnika koji smo tu bili vjerovatno istim povodom, samo smo se gledali i gorkim pogledima govorili jedan drugom da će biti sve OK. Znali smo da neće, da smo sva trojica amebe iste vrste koji su aktivno pravili greške da dođu do ove situacije”, dodaje Dino.

Njih trojica su se kasnije našli na kafi, razmijenili neugodna iskustva i odlučili da se od sada drže zajedno, za sve buduće koncerte ove vrste kako bi pružali podršku jedan drugom.