Blogersko vlogerski fešn i bjuti komjuniti trese najnoviji skandal koji prijeti da uništi mjesecima stare temelje bosanskohercegovačke online zajednice. Prije nekoliko dana, fešn/bjuti blogerica Senada iz Starog Grada napravila je post na blogu u kom je govorila o novim nijansama Avon gel lakova. No, jedna od najozbiljnijih i najinteresantnijih tema bjuti svijeta ostala je u sjeni Senadinog propusta. Naime, Senada, inače iskusna žena sa četkicama, nije u svoj post na blogu uključila sve nijanse Avon gel finish lakova!

Lavander Sky je nijansa koja je Senadi nedostajala kako bi ih skupila sve. Lak u boji lavande, pomalo hladnog tona, prekrasno pigmentiran, kremast i sa sjajnim finišem koji prekriva u dva sloja.

Senada se izvinila svojoj publici i kaže kako je spremna da napravi novi giveaway sa svim nijansama lakova, samo da joj njena publika oprosti.

“Svima se desi greška, moja je, eto, bila kardinalna, ali nisam ja to namjerno, baš me nekako prenijelo i šta mogu. Avon je divan sponzor, a moja publika i faloveri mene vole i oprostit će mi oni sigurno. Ja ću se u budućnosti potruditi maksimalno da ne pravim više takve greške, jer su one loše moj rejting i ričabiliti, a također i za influens koji imam u fešn i bjuti svijetu

Ovakav potez mlade Sarajke izazvao je osuđivanje i linč na društvenim mrežama sličan onom kog je proživio Šako Polumenta prije nekoliko sedmica.