Sinovi Rame Isaka nedavno su navodno učestvovali u incidentu kada je radnik njihove benzinske pumpe zadobio teške tjelesne povrede. Kako gospodin Isak stariji u svemu vidi samo mogućnost zarade on je svoje sinove odlučio poslati u UFC da okušaju svoju sreću.

“Bio je taj neki manji incident na pumpi o kojem ne bi sada puno da pričam, ali moji sinovi su pokazali zavidnu hrabrost i snagu. Ja sam odmah vidio potencijal u tome obzirom da se i sam bavim borilačkim sportovima i odlučio pozvati neke svoje prijatelje da ih malo poguraju u UFC-U. Mislim da bi se tamo jako dobro snašli i da bi vrlo brzo mogli osvojiti i neke titule. Stvarno imam multitalentovane sinove koji mogu odgovoriti na sve moje zahtjev i jako mi je drago zbog toga. Sada kreće nova era u našim životima i vjerujem da ćemo se dobro pokazati u UFC-u”, rekao je Ramo Isak, ministar unutrašnjih poslova Federacije.

Ipak zastupnik u Federalnom parlamentu nije baš najzadovoljniji ovom odlukom svoga oca.

“Mi jesmo pokazali neku snagu i odlučnost, ali nas je bilo trojica, a radnik je bio samo jedan. Ja sam ovako sam po sebi malo žgoljav i strašljive prirode tako da ne znam baš kako ću se snaći u oktogonu, ali ako babo kaže da je to mogu ja mu vjerujem. Vjerujem da ćemo i tamo sve potplatiti kao što to i sada radimo. Vjerujem svome babi jer on zna najbolje i samo mi želi dobro i zbog toga ću rado prihvatiti ovaj odlazak u UFC iako me je pomalo i strah”, rekao je Arnel Isak.