Naša zemlja bori se sa jednim od najtoplijih ljeta u novijoj historiji. Svako ima neke svoja način borbe protiv vrućine, a danas su sestre Ramović odlučile sa javnosti podijeliti svoja iskustva na ovom polju i tako dati jasne smjernice svima svojim fanovima kako da se ponašaju.

“Mi iskreno volimo ljeto i drago nam je kada je vruće, ali ove godine je malo sve to pretjerano. Volimo otići na more i uživati u kupanju i sunčanju što također svima preporučujemo. Mi se tako borimo protiv vrućina, a u uz to imamo i klimu što je svakako neizostavni dio opreme za ljeto. Imale smo problema sa borbom protiv vrućine u prethodnim godinama, ali vremenom smo naučile kako se izboriti sa situacijom. Samo treba da se unosi puno tečnosti i što duže bude na moru. To je dobitna kombinacija u borbi protiv vrućine. Mi ćemo svakako napraviti i seriju Reels-ova na ovu temu tako da pozivam sve da nas zaprate na društvenim mrežama”, rekla je jedna od sestara Ramović za naš portal.

Sestre Ramović su već izbacile prvi Reels na ovu tamu u kojem detaljno objašnjavaju kako podesiti klima uređaj na visokim temperaturama.

“Ovo su neki hackovi koje smo mi godinama učile. Klimu treba znati podesiti tako da najoptimalnije hladi i mi smo naše iskustvo nesebično odlučile podijeliti sa našim fanovima. Sljedeći Reels će biti na temu kako, gdje i kada otići na more i kako najbolje uživati. Svaki hotel u koji idete mora imati bazen jer je nekad jednostavno prevruće da se kupate u moru. To je samo jedan mala najava u cijeli Reels sa svim savjetima pogledajte na Instagramu”, dodale su sestre Ramović.