Planetarno popularni pjevač ljubavnih pjesama i tužnih elegija koje za posljedicu imaju da čak i najhrabriji puste suzu iz oka najavio je da će krajem mjeseca objaviti novu, istu pjesmu kao i uvijek, u kojoj će govoriti o tužnoj ljubavi, slomljenom srcu i rezanju vena, kao i obično.

“Ova nova pjesma je nešto što smo već vidjeli hiljadu puta i uopće se ne razlikuje od bilo koje druge moje pjesme ali je opet u potpunosti slušljiva i bit će puštana na radio stanicama koje promovišu ljubav, Crnu Goru i tužne priče o ljubavi. Na pjesmi smo jako dugo radili jer smo željeli da naša publika ne sluša ništa novo već da uživa u stari i dobro poznatim pjesmama Sergeja Ćetkovića koje su ipak malo i nove jer se pregledi na Youtube-u računaju unaprijed, a ne unazad. Mnogobrojni fanovi su nam već pisali da jedva čekaju da ponovo slušaju istu pjesmu ovog autora, te da tokom ovi ljetnih mjeseci, kada su svadbe planirane, već traže nove stare pjesme za prvi ples sa izabranicima svojih srca. Ovaj singl će nam služiti kao uvod u kompletan, ponovo isti, album koji Sergej planira da objavi krajem ljeta” – izjavio je u razgovoru za naš portal menadžer Sergeja Ćetkovića Milan Depresija.

Kako su nam najavili iz pjevačeve ekipe za organizovanje svih aktivnosti, planiran je uskoro i koncert ovog velikog pjevača u Sarajevu ali i u svim većim gradovima u kojima postoje usamljena srca i povrijeđeni ljudi.