Prema novim podacima, restoran Brajlović na Ilidži ima mjesečni promet preko milion KM, što je po statistici veći iznos od prometa Opštine Ilidža tokom jednog mjeseca.

“Svi znaju da sam ja jedan veliki beg i da ne krijem koliko imam, ali da isto tako dijelim kako znam i umijem kome god treba. Ovaj porodični posao koji mi njegujemo zaista zarađuje ogromne iznose i svi imamo benefite od toga. Želim samo da kažem da sam ja tu svima kojima je pomoć potreba, jer realno nemam kada ja te novce potrošiti, svaki mjesec kane novi milion maraka ja ne znam više šta ću sa tim parama”, rekao je Sejo Brajlović.

Vlasnik najpoznatijeg restorana u gradu ponudio je i trajnu finansijsku pomoć svojoj opštini, kojoj je i ranije uskakao kada je god trebalo.

“U više navrata sam ja u periodu pandemije davao jednokratne pomoći opštini i ne žalim. Ja tu živim i radim i želim da moja zajednica bude razvijena. Evo sad mogu javno reći, slobodno mogu sto milja mjesečno izdvajati kao subvenciju mladima za kupovinu prve nekretnine. Eto mjesečno jedno dijete može dobiti stančić na Seju nema nikakvih problema. Sad odmah da napravimo ugovor potpišemo i mirna Bosna”, dodao je Brajlović.

Tajkun sa Željeznice kako ga zovu jedan je od najvećih miljenika ovog naselja, pa se često može vidjeti na ulici kako se fotografiše sa brojnim komšijama, ali i turistima.