Druga sestra Ramović nedavno je stala na ludi kamen. Iako ovo vjenčanje nije medijski ispraćeno kao vjenčanje prve Lejle Ramović čini se da su mladenci uživali. Međutim, Šejla Ramović nezadovoljna medijskim interesom za ovaj događaja najavila je reprizu vjenčanja.

“Dan je počeo sasvim normalno, ustala sam, objavila pra storyja i krenula se spremati. Kada sam došla na vjenčanje bila sam frapirana kada sam vidjela koliko malo medija ima. Iako se to nije vidjelo na meni bila sam jako razočarana i nije mi bilo nimalo svejedno. Samo par reportera je došlo i to iz nekih tamo nevažnih medija. Da sam znala da će tako biti ne bih se udavala bez veze. Kod Lejle je bila drugačija situacije i danima se pričalo i pisalo samo o njenom vjenčanju. Umjesto da pišu o mom vjenčanju oni su opet stavili Lejlu i njenu kuću u prvi plan, nisam ljubomorna, ali mora se znati neki red”, rekla je Šejla Ramović, poznata influencerica iz Goražda.

Nakon ove emotivne poruke mlada Šejla je objavila da će napraviti reprizu vjenčanja i da ovaj put očekuje veći odaziv medija.

“Ovu reprizu pravim samo zbog medija i nadam se da će ispoštovati to. Želim da dođu u što većem broju i da danima pišu o tome. Malo smo se bolje pripremili nego prvi put i najavit ćemo svom medijima nekoliko dana unaprijed. Lokacija i vrijeme reprize vjenčanja će bit dostupna samo sa medijima jer se zbog njih ovo i pravi. Ostalim ljudima neće biti dozvoljen pristup”, dodala je mlada Šejla Ramović.