Kao što već i ptice na grani znaju SDP je za kraj ove godine najavio kongres na kojem će se birati novi predsjednik stranke. Obzirom na činjenicu da gospodin Nikšić nema pravo ponovo da bude na čelu SDP-a, njegove pristalice su se odlučile poslužiti nekih od alternativnih metoda.

“Gospodin Nikšić je ovu stranku digao iz pepela i niko je nije tako dobro vodio kao on i mislim da zaslužuje još biti predsjednik. Nažalost on to ne može po statutu, ali mi smo se dosjetili jednog originalnog rješenja. Mi ćemo fino klonirati gospodina Nikšića tako da će ovaj novi Nikšić, kako ga mi interno zovemo, bez ikakvih prepreka moći biti predsjednik SDP-a. Mislimo da je to najbolja solucija za sve. Ima tu nekih koji pretendiraju na tu funkciju, ali realno ako ćemo gledati niko tome trenutno u SDP-u nije dorastao”, rekao je Damir Mašić, vođa fan kluba Nermina Nikšića u SDP-u.

Gospodin Mašić naveo je još da je gospodin Nikšić drage volje pristao na tretman kloniranja.

“Mi smo skupili neke hrabrosti i zašli pred njega sa ovom idejom. Na naše veliko zadovoljstvo on je bio oduševljen idejom o kloniranju i drage volje pristao na to. Sada ćemo imati novog i starog Nikšića i tako ćemo ih raspoznavati. Kloniranje će se obaviti u Turskoj jer je ta zemlja najnaprednija u svijetu na tom polju. Još ne znamo tačan datum kloniranja, ali ono se mora desiti prije kongresa. Još jednom bih ovim miševima što misle da mogu voditi stranku bolje od gospodina Nikšića poručio da se ne igraju vatrom jer smo mi spremni na sve”, dodao je Mašić.