Ovo je onaj mjesec posvećen ženama, jer u njemu ima Osmi mart, Dan žena, pa vam donosimo isključivo ženski horoskop za mjesec mart.

 

OVAN – Vi ste jaka i samostalna žena i bit ćete to i ovaj mjesec. Ukoliko poželite momka da zapalite zbog toga što je pogledao drugu ženu, mi vas podržavamo, jer šta on ima da gleda okolo?!

BIK – Da vas ne bi sekirali, sve će biti stabilno, nikakvih promjena oko vas, veza ukoliko postoji će biti jako čvrsta. Ako nemate vezu i vaš nedostatak veze će biti jako čvrst. Znamo koliko ne volite da se nešto mijenja ili da šta riskirate.

BLIZANCI – Vi ste dvije žene u jednoj kad je dobar dan, a kad je dan odličan pojavi se tu još ličnosti i sve one su prekul. Nemojte slušati ove zle duše koje vam govore da ste zbog toga lude. To što oni ne mogu da vas hendlaju to je njihov problem a ne vaš!

RAK – Opet ćete biti emotivni kao i uvijek. Postoji šansa da pustite suzu kad budete za Osmi mart dobili ružu, parfem ili neki tako sličan poklon koji nema veze sa Danom žena. No, to nije bitno, bitno je da ste vi sretni i emotivni.

LAV – Ovaj mjesec ćete ponovo biti u centru pažnje kao i svaki mjesec do sada. Žao nam je što sa drugim ženama morate da dijelite Osmi mart, no ne brinite, ipak je to samo jedan dan kad se planeta malo manje oko Vas okreće. Jednom godišnje je ok.

DJEVICA – Velika dilema je pred vama. Da li da primite čestitke od muških kolega sa osmjehom ili da ih zapalite jer su našu borbu sveli na poklanjanje bezveznih poklona i cvijeća? Vi ćete kao i uvijek da budete upravu.

VAGA – Šta reći, kome čestitku poslati za Dan žena? Kome parfem kupiti? Da li ćete biti sretni što vam se čestita ili ćete biti ponovo nervozni jer je vaš momak opet zaboravio taj neki bitan datum? Vagat ćete i u martu.

ŠKORPION – Ovaj mjesec bi vam mogao biti super jer dolazi proljeće, a i jedan dan na poslu nećete morati sami printer da popravljate. Mislim, mogao bi da bude super, ali neće jer ste tvrdoglavo govno. No, tu zaista nema ništa novo.

STRIJELAC – Ponovo ćete da zavodite sve pred sobom i da glumite fatalnu ženu kojoj niko ne treba, koja je samostalna i kojoj da znači da, a ne znači ne. Bravo, čestitamo vam, mjesec dana ćete biti normalni.

JARAC – Zar još uvijek postoji neki jarac koji čita naš horoskop? Odustanite, mi vas ne možemo spasiti.

VODENJAK – Šta god da ovdje piše vi ćete drugačije i po svom. Samo nek je mimo svijeta. Zato nećemo ništa ni pisati, pa se pojedite od znatiželje. I nemojte zvati i nemojte nam dolaziti u redakciju. Molimo vas. I nemojte uredniku zapaliti auto. A što se Osmog marta tiče vi to svakako i ne slavite jer ste mnogo napredniji od ovakvih praznika. Eventualno ćete prihvatiti parfem kao poklon, jer zašto da ne?

RIBE – I ovaj mjesec ćete biti totalno bezveze lik kao i svaki drugi, ali će vam bar neko nešto čestitati jer realno nije praznik svaki dan. Možda biste trebali da poradite na vašim odnosima sa ljudima. Sretan rođendan!