Budući da se od Instagrama čak i u Bosni i Hercegovini da lijepo živjeti, Šatro info svim djevojkama donosi nekoliko pravila uz pomoć kojih ćete postati najpoznatija i najbolja treba na Instagramu. Garantujemo vam da ćete dobro zarađivati jer ćete ili dobiti mnoga sponzorstva ili upoznati dobrog sponzora, u svakom slučaju, novac je zagarantovan!

1. Slike moraju biti objavljene svaki dan najmanje 17 puta – Bez obzira da li se radi o selfiju ili o selfoguzu ili o selfosisi pratitelji moraju biti informisani o tome u čemu ste i kako danas izgledate. Instagram ne trpi kašnjenja!

2. Gledajte u pod kad se slikate kao da ste nešto izgubile – Bitno je da izgledate pogubljeno i što spontanije možete, ako ti Kardašijanke rade, radite i vi!

3. Svaka treća slika mora biti slika hrane – Nije bitno što ste na dijeti i što jedete vazduh za ručak, vaši pratitelji moraju biti informisani o sadržaju menija najboljih restorana vašeg grada. Makar samo slikali i ne jeli.

4. 42 STORY-a dnevno su MUST! – Nema izgovora, ukoliko želite da budete influenserka i dobra treba morate voditi interesantan život ili se bar pretvarati da ga vodite.

5. Noktići, noktići, noktići – Nadograđene nokte morate imati i iste za Instagram morate slikati!

6. Marke, marke, marke – Ukoliko na fotografiji postoji neki objekat kog proizvodi neka kompanija neophodno je da istu tu kompaniju označite na fotografiji! Nije bitno da li je to DM ili Klas pekara, reklama je bitna (makar vam ne plaćali)!

7. Profesionalne fotografije – Ili platite nekog fotografa da vas slika kako treba ili jednostavno skinite neke mutnije slike sa interneta i predstavite se kao da ste to vi.

8. HEŠTEG – #Koristite #ga #u #što #većim #količinama #to #je #kul

9. Zapratite muškarce kako bi oni vas zapratili i onda ih obrišite tako da oni ostanu vama na profilu, ali ne i vi njima. Instagram je tu da se takmičimo koliko je neko popularniji.

10. #opetnajljepša je hešteg koji zaslužuje posebnu tačku – Slobodno ga koristite makar i ne bile najljepše jer ono poenta je da svi misle kako ima mnogo ljudi koji vam zavide i koji vas mrze iako to u stvarnosti možda i nije tako.