Razmjena seksi slika itekako može razbiti monotoniju u vezi / šemi / flertu / životu, a strast na taj način vraćaju visoki postotci žena i muškaraca (oko 40ak), potvrdila je studija kompanija za proizvodnju seksualnih igračaka NeDesnicomViše provedena tokom prošle godine. Seksting može biti jako zabavan, ali treba biti oprezan kako ne biste pretjerali ili kako vaše poruke ne bi završile na krivom mjestu pa da onda morate šefu objašnjavati zašto vam bradavice mašu sa bilborda u gradu.

 

No, ne brinite, samo za vas smo okupili tim stručnjaka koji je napravio listu savjeta za slanje vrućih SMS/MMS/Viber/Snapchat/Instagram/kakvih god seksi sadržaja. Opustite se i uz naša pravila uživajte u blagodetima modernog doba.

 

Za muškarce:

 

  1. Budi siguran da primateljica poruke zaista želi da vidi tvoju ćunu u full HDu. Nemoj biti čudak koji sliku svog ponosa šalje svima redom u nadi da će mu neka pripadnica ženskog spola odgovoriti potvrdno (ili slikom svoje dame). Ono jednostavno nemoj. Nema potrebe da objašnjavamo zašto nemoj. Ćunu ako žene žele vidjeti u svojim porukama, vjeruj da će ti je same tražiti. Tad im i pošalji.
  2. Obrati pažnju kako ga slikaš! Okej,ima različitih veličina i oblika ali potrudi se da bar to lijepo na oko izgleda, ženama nije bitna toliko dužina koliko ugao iz kog slikaš, na kraju krajeva fotošopiraj ako je nužno.
  3. Nemoj slati tuđe slike! Ukoliko ti je cilj da i uživo pokažeš svog vojnika, onda nemoj lagati i slati tuđe slike da se vlasnica ženskih hormona ne bi razočarala ili na kraju krajeva iznenadila.
  4. Imaj na umu da svaku sliku tvoje ćune vidi još bar 5 njenih jaranica. Koliko god da ste vi intimni i da ste u “samo nas dvoje” fazonu, vjeruj nam, najmanje pet puta dva oka i vagine će to vidjeti i prosuđivati po kafama. Ne dozvoli da dobiješ nadimak tikvica zato što si slikao iz lošeg ugla i nisi provukao kroz filtere.
  5. Pored ćune imaš još aduta za slikanje, razmišljaj malo romantičnije, guglaj, slikaj bokserice, upali svijeće, uroni u pjenušavu kupku, obmotaj crvenu mašnicu okolo, bitno je da vidi da razmišljaš o njoj.

 

Za žene:

 

  1. Nemoj slikati lice. Sigurni smo da je on divna osoba kojoj je totalno okej da šalješ gole slike i da ih neće nikome pokazivati, no, možda nekad na nešto ograjiše pa ih počne pokazivati prijateljima/poznanicima i sličnim individuama. Elem, samo nemoj, njemu tvoja faca tu nije ni bitna, vjeruj.
  2. Slikaj iz različitih perspektiva! Imaš mnogo više materijala za slikanje od jadnih muškaraca pa se potrudi da to odlično izgleda. Ako treba, okači telefon na luster i poziraj, baš kao što to rade modeli svjetske klase!
  3. Ako su sise male, slikaj guzu, ako je guza mala slikaj sise ako je sve to malo slikaj ovaj intimnije dijelove, jer ona je svima lijepa i čak i bez filtera svima dobro izgleda.
  4. Reguliši šumu Striborovu! Kontamo feminizam i ne čupanje bilo kakvih dlaka, ali ako planiraš sekstati, onda moraš na neki način regulisati tu šumu. Zbog svih koji eventualno budu gledali te slike.
  5. Uz svaku sliku šalji i prikladne opis, guglaj, istražuj, pitaj jaranice, upitaj na ženskim Facebook forumima, tri ženske glave su pametnije od pola muške! I samo hrabro, ako Severina može, možeš i ti!