Osnovni cilj svake pripadnice nježnijeg spola, jeste svakako da se uda prije 23. godine života i u miru i rahatluku dočeka djecu, pa i unuke i da za sve njih redom kuha, pere, pegla, čisti i radi. Ipak, u zadnje vrijeme primjetno je da pojedine dame ne žele da budu udate dok su mlade, već teže ka nekoj neovisnosti i ne žele se udavati prije tridesete.

Ogorčena ovakvim razvojem situacije, odlučili smo da posavjetujemo čitateljice našeg portala i uvjerimo ih da je udaja što prije, a najkasnije u ranim dvadesetim, najbolji izbor za vas!

 

Ako se udaš do 23…

 

  1. Šansa da se kurvaš okolo je manja (postane to privlačno, pogotovo kad skontaš da postoji više od tri poze)
  2. Šansa da ti neko nalijepi etiketu radodajke je manja (a i ako nalijepi, šta te briga, udala si se, to poništava prethodno radodavanje)
  3. Šansa za udaju nakon ove godine ti se smanjuje, rapidno, jer ako te niko do tada nije uhvatio znači očigledno da ti nešto fali i da te niko neće.
  4. Karijeru možeš graditi uz svog čojka (porodičnu karijeru, naravno, ova druga ti je nebitna)
  5. Ispunila si svoj osnovni cilj, sad počni rađati djecu.
  6. Niko te na porodičnim okupljanjima neće zapitkivati da li imaš momka, kakav je, zašto da, zašto ne… (a najbitnije je, naravno, da komšiluk i familija ne priča da ti nešto fali i da te niko neće)
  7. Možeš živjeti sa svojim dragim (jer život u istom stanu prije braka nije normalna stvar)
  8. Možeš osuđivati one koje se nisu udale još i držati im predavanja o tome kako kasne i kako je šteta/bruka/sramota.
  9. Možeš dati otkaz (ako ti čojk radi i fino biti domaćica)
  10. Možeš prestati da se depiliraš redovno jer ono, udala si se.