Ukoliko nemate sopstveni stan, a željni ste dodira suprotnog ili istog spola, ne očajavajte, Šatro.info ima rješenje za osobe bez stana i novca za rentanje sobe u hotelu. U nastavku vam donosimo top mjesta za javni seks u Kantonu Sarajevo!

1. Općinski šalteri Seks u bilo koje doba dana ili noći možete očekivati na općinskim šalterima i generalno šalterima gdje god odete, a da je to državna služba. Ukoliko volite SNM i grubosti, ovo će biti idealna opcija za vas!

2. Na studentskoj službi- Osim ako ne idete na privatni fakultet, seks redovno možete upažnjavati i na studentskoj službi javnih fakulteta Univerziteta u Sarajevu. Ukoliko želite dodatno jebanje samo pitajte tetu da vam da na posudbu svjedočanstva iz srednje škole i gledajte kako šou započinje.

3. U tramvaju – Ili će vas dirati nepoznate čike i tete, ili će vas pokušati omamiti svojim miomirisima ili će vas jebati kašnjenja tramvaja, u svakom sučaju seks neće izostati.

4. U čekaonici kod doktora – Ako ste zakazani u 12 za pregled, dođite slobodno u pola jedan i uživajte u oralnom seksu koji vam pružaju druge osobe oko vas dok se žale na zdravstveni SDA sistem. Ukoliko budete sretni neće vas puno dupe nažuljati zbog sjedenja.

5. U redu za kasu u Konzumu / Na kasi u Konzumu –
Seks na ovom javnom mjestu je zagarantovan pogotovo ukoliko imate jedan ili dva proizvoda i nemate sitnog novca. Kada teti pokažete 5 KM kojim želite da platite svoje tri kifle pripremite se na dramu. Seks postane intenzivniji ukoliko želite platiti karticom.

6. U saobraćaju – Seks dok vozite ili ste u prevozno sredstvu jednostavno je čar Sarajeva koju morate probati. Ovaj seks spada u one koji su nemijenjeni avanturistima koji žele isprobati javne orgije oko pola četiri petkom kad kompletna svita iz javnih institucija pobjegne ranije kući s posla.

7. Na TVSA – Javni servis koji služi javnom seksu za javno dobro.

8. Na poslu – Ukoliko radite kod privatnika i tamo berete pamuk šansa da je vaš seksualni život na zavidnom nivou postoji. Ako želite bolji seks tražite od svog šefa bolji ugovor, veću platu ili bar minimum ljudskih prava.

9. U redu za žičaru – Realno čekali smo 26 godina da se obnovi izum iz 20. Vijeka, ako to nije povod za seksanje u redu tri sata, mi ne znamo šta jeste.

10. Na izborima – Ovo je siguran način da osigurate redovan seks naredne minimalno četiri godine.