OVAN – Ovog septembra ćete doći do spoznaje o tome ko su vam zapravo pravi prijatelji, a ko su uši koje su vam se uvukle u život i planiraju da se tu ugnijezde dok god imate kose i na glavi vam je toplo. Ukratko, planirajte da ostanete bez pola društva.

BIK – Ukoliko ste bik koji studira, zapamtite, ne učite za školu već za život, tako da je totalno normalno i ok da obnovite i ovu godinu i baš dobro utvrdite taj predmet koji vas muči evo četvrtu godinu zaredom, jer je bitno da ćete ga vi na kraju znati.

BLIZANCI – Ne znamo zaista zbog čega još uvijek čitate naš horoskop, ono nit vam mi možemo pomoći, niti vi sami sebi možete da pomognete. Predlažemo vam da sjednete na neku klupicu i dobro promislite o svom životu.

RAK– Ako ste preživjeli august pun katastrofe, požara, poplava, monsuna i tegobe životne, septembar će vam doći kao melem na ranu od sunčanja koju ste dobili. Možda čak pronađete i posao. Doduše nije neki, ali platit ćete račune.

LAV – Nakon što je, prošlog mjeseca, SFF završio kako niste u centru pažnje kompletnog svijeta nekako se osjećate praznima. Doduše, jebiga, sad kad morate vraćati kredit koji ste podigli kako biste svima mogli platiti turu tokom SFF-a, džepovi vam i jesu prazni.

DJEVICA – Nemojte biti ljubomorni na jaranicu koja se udaje ovog mjeseca. Udavali biste se i vi da niste tolika pegla, bolje da radite na tome da prestanete srati kako u ljubavnom životu tako i u poslovnom. Niste detaljni već ste naporni kao proljev koji vam često ide na usta.

VAGA– Nikad nismo sigurni koja je razlika između djevice i vage pa ono generalno se isti horoskop odnosi na djevicu i na vas tako da ako vas nekad zaboravimo pročitajte ovaj gore horoskop iznad.

ŠKORPIJA – Za vas postoje dvije opcije, ili ste otišli na more s djevojkom bez da ste poveli trideset članova svoje porodice ili ovo sad čitate s nekog drugog svijeta gdje vam horoskop nije potreban.

STRIJELAC – Upadate u đavolji krug zaljubljenosti u osobu koja je totalno, ali ono totalno i maksimalno pogrešna za vas. Naravno nećete slušati svoje prijatelje koji će vam pokušati pomoći, pa vas lomljenje srca očekuje u narednom periodu.

JARAC – Vama će život svakako da bude dosadan i to je što je. Ništa bitno ni dramatično se neće dešavati pošto se vi uvijek pobrinete da sve bude jednostavno i dosadno.

VODOLIJA – Da, svijet je još uvijek čudan i okrutan, ali bar ćete dobiti neke slobodne dane u septembru pa nećete morati da gledate kolege na poslu kako jedu govna i bivaju naporni za istu ili veću platu od vaše.

RIBE – Kod vas se bukvalno nikad ništa interesantno ne dešava, postojat ćete, ići na posao, disati i to je otprilike to.