OVAN – Ovog septembra ćete se često pitati da li su vaši prijatelji zapravo vaši prijatelji i da li onaj ljubavnik iz osnovne škole još uvijek misli na vas. U ovom mjesecu ste prestali piti, pa ćete možda biti malo nervozniji, al’ bitno je da se ne puca.

BIK – Familija vas ni ovaj mjesec neće popustiti sa pitanjima dokle je fakultet, kako ide posao i kad se ženiš. Doduše ovo možete računati kao godišnji horoskop, a ne samo mjesečni. Ako ne završite fakultet u septembru prebacite se u Kiseljak. Malo ste pod stresom jer ste nenormalni.

BLIZANCI – Na vaše genijalne poslovne poduhvate svi manje više gledaju kao kad im dijete u osnovnoj želi da prodaje limunadu na štandu, lijepo je, ali svakako se nadaju da ćete pronaći posao u državnoj službi. Osim toga, ovaj mjesec se ništa bitno neće dešavati jer ste dosadili ljudima pa im treba odmor.

RAK– Ako ste preživjeli august pun katastrofe, požara, poplava, monsuna i tegobe životne, septembar će vam doći kao melem na ranu od sunčanja koju ste dobili. Možda čak pronađete i posao. Doduše nije neki, ali platit ćete račune.

LAV – Mi zaista ne razumijemo iz kog razloga lavovi čitaju naš horoskop još uvijek. Za vas baš lupamo gluposti i izmišljamo toplu vodu jer vam, ruku na srce, ne možemo mnogo pomoći.

DJEVICA – Nemojte biti ljubomorni na jaranicu koja se udaje ovog mjeseca, udavali biste se i vi da niste tolika pegla, bolje da radite na tome da prestanete srati i jesti govna kad ste u vezi.

VAGA– Ekstremno je bitno da sve u vašem stanu bude pod konac uredno sređeno i posloženo. Ukoliko to nije slučaj postoji mogućnost da ćete nešto zabavno da uradite u svom životu i ludo se provedete, a to nikome nije u cilju.

ŠKORPIJA – Djevojka će vas jedan dan u septembru ubiti na spavanju jer ste uradili nešto u njenom snu i sada jednostavno morate da se nosite sa posljedicama vaših postupaka u njenom snu. Sorry buraz al’ nismo ti je mi birali.

STRIJELAC – Upadate u đavolji krug zaljubljenosti u osobu koja je totalno ali ono totalno i maksimalno pogrešna za vas. Naravno nećete slušati svoje prijatelje koji će vam pokušati pomoći, pa vas lomljenje srca očekuje u narednom periodu.

JARAC – Napokon ćete se sjetiti gdje je ona lova koju ste zaštekali u dušek. Ovaj mjesec ćete se možda opet seksati sa svojom djevojkom ukoliko ona bude fina, mirna i poslušna i zaradi mogućnost seksa sa vama.

VODOLIJA – Napaljena luda osobo, prestani da ganjaš lika oko stola da bi ti pokazao ćunu. Nekad je umoran i želi da se naspava, a ako ne možeš da izdržiš nađi ljubavnika i udri.

RIBE – Ovaj mjesec ćete biti nadahnuti da pišete pjesme i imate divlji seks na krovu auta dok unutra svira Džala Brat. Uživajte i koristite kondome.