OVAN – To što ste nezavisna i jaka žena bi vam moglo ovog mjeseca predstavljati problem jer ćete se susresti sa bubom koja ima sedamnaest nogu i četiri krila, a budući da ste jako žensko neće biti mogućnosti da pogazite svoje principe i zamolite neko muško da vam pomogne i ukloni bubu.

BIK – Ovaj mjesec biste se mogli pitati šta radite sa svojim životom, da li vam je zaista ok da radite 1004 sata sedmično za minimalac. Moguće je da ćete završiti u nekoj kafančugi razmišljajući o ovome.

BLIZANCI – Ovog mjeseca bi se moglo desiti nešto čudno, možda snimite neki dugometražni film, muzičku numeru ili duet sa Selmom Bajrami. Kad smo kod Selme, moguće je da ćete je upoznati. To je hajlajt ovog mjeseca.

RAK– Ovaj mjesec biste opet mogli biti naivni i dobri prema svima. Jedna ili dvije osobe vas neće zajebati, za ostale ne možemo da garantujemo.

LAV – Rawr, vaša seksualna želja poznatija kao seksualni apetit ovaj mjesec će probiti sve mogućnosti i sposobnosti vašeg partnera pa ćete vjerovatno van svoje spavaće sobe tražiti još nekoga za seks usput. Možda pronađete ali vjerovatno ne.

DJEVICA – Ovaj mjesec ćete biti divlji i neukrotivi i ujutru nećete srediti krevet i postaviti jastuke na njihovo mjesto. Vaša porodica će biti šokirana.

VAGA– Kilo gore, kilo dole, zimnica se sprema. To vam je vrhunac mjeseca.

ŠKORPIJA – Tokom oktobra imat ćete divne i romantične trenutke sa svojim partnerom ili partnerkom koje će da prate divljački sekuslani odnosi ne nužno sa istom osobom. Yolo, bitno je da će neko biti tu. Prehladu ste imali prošli mjesec pa nemojte ovaj.

STRIJELAC
– Vi ćete kao i obično biti prekul i preludi i omiljeni u društvu. Ne znamo da li je to zato što vas ljudi gotive ili vas se boje ali u svakom slučaju vama je svejedno.

JARAC – Gledat ćete iste Youtube videe i mnogobrojne blogere i vlogere koje i inače pratite. Možda ne bi bilo loše da pozovete stare prijatelje i sa njima kafu popijete koja uključuje vaš izlazak iz kuće. Ne valja uvijek biti asocijalno govno.

VODOLIJA – Bit ćete opet drugačiji i posebni, te ćete kao i obično ljudima da idete na živce zato što ste drugačiji i posebni. Nemojte brinuti, do njih je, nije do vas niti je ikada bilo.

RIBE – Zašto nas pratite još uvijek? Em vam ne možemo pomoći, em nećemo.