OVAN – U narednih mjesec dana bit ćete kao i obično tvrdoglavi da tvrdoglaviji ne možete biti. Ali s druge strane, ovaj mjesec ćete progurati sve svoje što ste ikada htjeli. Dakle sretan vam rođendan, ovaj mjesec je vaš!

BIK – Da vas ne bi sekirali, sve će biti stabilno, nikakvih promjena oko vas, veza, zdravlje ljubav, sve će stagnirati i ostati na istom koliko god dugo vi to željeli. A kad poželite da se nešto promijeni, promijenit će se. Fakat. BGM.

BLIZANCI – Ovaj mjesec ćete biti super i bolji nego što ste ikad bili, no ne brinite, u aprilu ćete opet biti šupci kao i obično.

RAK – Sve će biti okej, sve serije koje pomno pratite i svi ljubavni romani koje čitate u jednom dahu će sretno završiti. Pustite partnera da malo diše, sve ostalo je ok.

LAV – Ovaj mjesec biste mogli da fasujete jedan čirić zbog nerviranja, i za taj čir vam zaista istinski i iskreno niko neće osim vas biti kriv. Što puštate idiote da vas iznerviraju?

DJEVICA – Ni ovaj mjesec nećete biti divljak i otići u kafanu, popeti se na sto, ne oprati veš nedjeljom ili leći na spavanje kasno. Jednostavno to ste vi i želite da u martu uživate u odmoru i relaksaciji i bivanju djevicom.

VAGA – Vi ste previše čudni i nama strašni da bismo vam savjetovali nešto. Laganini vi s tom vašom super stranom i nek nam je Bog svima na pomoći kad pustite mračnu stranu koja baca bombe.

ŠKORPION – Ukoliko imate djevojku odavno niste ništa zasrali s njom pa ćete joj biti čudni. Možda vam zapali auto jer misli da je varate. Jer ste joj čudni. Ako ste single, lijepo, ostanite single i spasite okruženje takvih odnosa.

STRIJELAC – Strijelčevi će, kao i obično, da budu strah i trepet svim svojim kolegama s posla. Djelomično zato što vam se dive, a djelomično zato što vas se boje, jer ste stravično strašni kad poludite.

JARAC – Opet ćete biti naporni i detaljni svim ljudima na svijetu osim vašoj familiji koja mora da vas voli. Dajte, opustite se.

VODENJAK – Treba nekad i vi da ostanete kući, čitate knjigu i gledate u plafon, a ne svaki dan da se ide po dernecima i sipa rakija u potocima.

RIBE – Vi ćete ovaj, kao i svaki drugi mjesec da budete psihopate.