OVAN – Vi ćete za prvi maj da budete s djecom i da radite oko njih, spremat ćete ispite koje ste već trebali davno da pripremite i nadat ćete se putovanju u neke ljpše krajeve koje bi se moglo dogoditi krajem ljeta. Bitno je da vjerujete u sebe i da ne odustajete od te pomisli dok spremate iz knjiga i skripti.

BIK – Prvi maj ćete, kao tvrdoglavo govedo da provedete sami kući jer će ljudi da popizde i da vas otkače jer ste naporni, sitničavi i sve mora da bude po vašem. Ostatak maja će isto tako da vam bude lijep.

BLIZANCI – Trebat ćete izabrati s kojom od deset žena ćete provesti Prvi maj, otprilike takav vam je i maj. I život.

RAK – Vi ćete s vašim partnerom da provedete Prvi maj, sve će biti mirno i fino. Ne trebate se sekirati, a nećemo ni mi da vas sekiramo, samo još da vi prestanete sami sebe da zajebavate.

LAV – Vi ćete provesti Prvi maj sa svojom mnogobrojnom rajom koja će da vam se divi jer ono realno ko se vama ne bi divio. I svakako ćete cijeli mjesec da provedete u centru pažnje kao uostalom i cijeli život. Dok ne skontate da to nije baš poenta života.
P.S. Prestanite varati curu.

DJEVICA – Vi ćete biti djevica kako sad tako i za vijeke vjekova, opušteno, nigdje ne žurimo. A za Prvi maj ćete biti djevica na vikendici s rajom. I to je okej.

VAGA – Vi prije desetog juna nećete izvagati gdje vam je i kako najbolje provesti Prvi maj s rajom, tako da opušteno, ne morate se uopće zamarati i vagati čija piletina na roštilju će biti bolja.

ŠKORPION – Vi ćete za Prvi maj biti s djevojkom na romantičnom vikendu ili vas biti neće. HEHE, nije nam vaša djevojka pisala da ovo moramo staviti, hehe, sve okej. Sretno buraz.

STRIJELAC – Strijelčevi su već u januaru prošle godine skontali gdje će ići i kod koga za Prvi maj, svo meso je kupljeno, gajbe piva su spremne i samo se čeka noć prije da se spakujete i spičite na odredište. Ostatak maja ćete čekati platu majsku.

JARAC – Vi ste samo s porodicom za Prvi maj i ni s kim drugim i tako treba. Neće vama niko naređivati šta ćete da radite, sve dok je tu vaša žena koja će vam naređivati.

VODENJAK – Vi ne slavite te konvencionalne praznike poput Prvog maja jer ono ko ste vi da se prilagođavate običajima. Slobodan dan ćete uzeti u svakom slučaju jer to nije baš konvencionalno i totalno je okej za vaše standarde.

RIBE – Vi se kao riba u vodi osjećate kad ste za Prvi maj na nekom romantičnom proplanku pored janjeta koje se okreće na ražnju.