Ljeto dolazi. Vi još niste smršali. Na plaži ćete opet morati da nosite retro kostim ili majicu, jer kao ne želite da izgorite. Za to vrijeme pročitajte šta vam zvijezde predviđaju…

OVAN – Slomit ćete porculansku vazu kod prijatelja koji vam je ujedno i ljubavnik koji vam je jaran koji vam je i sestra i drug. Možda mu/joj usput i srce slomite, ali vaza je bitna. Dakle savjet vam je da ostanete u svojoj pećini i ne izlazite nigdje i ne radite ništa ni sa kim.

BIK – Da vas ne bi sekirali, sve će biti stabilno, nikakvih promjena oko vas, veza, zdravlje ljubav, sve će stagnirati i ostati na istom koliko god dugo vi to željeli. Znamo koliko ne volite da se nešto mijenja ili da šta riskirate.

BLIZANCI – Postoji šansa da vas momak/djevojka prevari. Ako nemate partnera postoji šansa da vas je već partner prevario pa ste ga ostavili. Ukoliko nemate partnera provjerite da niste zaboravili kako imate partnera kog vi varate, jer mislite da nemate partnera. Doduše, nećete se pretjerano sekirati, koji god od scenarija da se desi.

RAK – Opet ćete biti emotivni kao i uvijek, gledati da se šta u kući ne pokvari, da su odnosi okej. Postoji mogućnost da vas partner još uvijek vara. Dakle ništa što vi nećete izdramiti.

LAV – Postoji mogućnost da ćete prevariti sami sebe u vezi jer vam je dosta da samo vi varate druge ljude. Niko neće skontati, opušteno.

DJEVICA – Postoji mogućnost da vas svingerajski par s kojim ste u on-off vezi prevari. Ne očajavajte, jednom se živi, a svinga najmanje tri puta.

VAGA – Gram, dva, tri, opušteno.

ŠKORPION – Odnosi sa porodicom i sa djevojkom bi se mogli popraviti. Ali neće. Zbog vas. Znate i sami zašto. Jer ste tvrdoglavo govno.

STRIJELAC – Opet ćete biti glavno Baja i u kafani ali i kod vas kući. To vam prija, gotivite to i volite. Pazite na komšiju. Hoće da vam zbari ženu. Ili ako ste žensko, pazite, zbarit će vas seksi komšija.

JARAC – Zar još uvijek postoji neki jarac koji čita naš horoskop? Odustanite, mi vas ne možemo spasiti.

VODENJAK – Šta god da ovdje piše vi ćete drugačije i po svom. Samo nek je mimo svijeta. Zato nećemo ništa ni pisati, pa se pojedite od znatiželje. I nemojte zvati i nemojte nam dolaziti u redakciju. Molimo vas. I nemojte uredniku zapaliti auto. He-he šalimo se, urednik se vozi tramvajem. P.S. Nemojte ni tramvaj zapaliti.

RIBE – Zaista nije uredu da idete kod ginekologa samo da bi vam neko zavirio u private odaje. Ima i drugih načina da nađete dejt za ime Boga! Osim toga all good. A i ginekološki ste skroz ok, nema potrebe za dramom.