Vrijeme je godišnjih odmora, mora, jezera i putovanja, oblačnog vremena i depresivnog novembra. Šatro.info vam donosi pregled zvjezdanih šapata za mjesec juni.

OVAN – Ovaj mjesec nećete ići na more, niti naredni, možda, naredne godine budete uplatili studentski pohod. Iako niste student. Nema veze, treba se za Instagram slikati. Što se master studija koji ste upisali tiče, on stoji kako stoji, zgrada je tu gdje jeste.

BIK – Bikovi će na sve ispite ikada da izađu i da kao snažne i odgovorne osobe na svaki donesu index i svoju prijavu. Ne znači nužno da će da polože sve svoje ispite ili ijedan, ali svakako ćete učestvovati u utrci i biti dio ekipe koja ode na kafu nakon fakulteta.

BLIZANCI – Vi ćete da popadate sve ispite i da ponovo ove godine upišete drugu godinu kao što i obično radite, ali nema veze, bitno je da ste živi i zdravi još godina sto, da je pjesme i vina i da vas čuva Bog.

RAK – Vi ćete čitanjem romantičnih knjiga i slušanjem romantične muzike da sebi presudite i da fino idete na obnovu godine, pa ćete naredni put da bolje rasporedite svoje vrijeme. Ako maštate o ljetnim ljubavima, ne brinite, ove godine idete na more.

LAV – Lavovi su spremili svoja zmijska tijela za cvarenje na suncu, manikir i pedikir su odrađeni i jedino što vam treba jeste da položite bar jedan ispit i furate na zasluženo more. Mislim vi furate na more zaslužili ili ne zaslužili pa tako da je to ok sve.

DJEVICA – Vi ste sve ispite spremili još u martu i sad čekate zaslužene desetke pa da ljeto provedete sami u sobi jer ste štreberčina koja osim knjiga ništa drugo ne gotivi. Zabavite se malo ovog ljeta, budite ludi, jedite gljive.

VAGA – Vagate li vagate na koji ispit da izađete a koji da zaobiđete u širokom luku. Moramo vam priznati da takav pristup uopće nije loš, ne mora se sve položiti u junu, ima i septembar.

ŠKORPION – Vi glavu iz gaća ne vadite i to je tako od pamtivijeka, možda bi bilo lijepo da se malo prihvatite knjige prije nego što se u potpunosti prepustite svojim nagonima i počnete da visite s partnerice.

STRIJELAC – Strijelčeve će da zlostavljaju njihove partnerke, te će da se osjećaju kao posljednji jadnici, ali Bože moj, vi ste svakako odlučili da pristanete na takav tretman i niko vam pomoći ne može. Vrijeme će biti ružno.

JARAC – Jarčevi su godinu dali u januaru tako da sad opušteno čekaju nove životne izazove. Vi ste već u Makarskoj na hladnoj kafi i vrućoj tekili.

VODENJAK – Vodenjake podjećamo da još uvijek idu na fakultet i da kao takvi ponekad trebaju da se ukažu na predavanju bar jednom godišnje. Na more idete možda jedan vikend kad dobijete slobodni.

RIBE – Vi prestanite čitati naš horoskop. Ne volimo ribe.