OVAN – U toku januara nastavit će da vam se mijenjaju planovi i vezi s planovima koje ste imali, a koji su vezani za različite planove koje imate ili ste imali ili ćete imati. Opušteno, fakultet ćete završiti samo je pitanje godine. A realno to nije problem nikakav, bitno je da ste vi živi i zdravi.

BIK – Nemojte da očajavate zato što ste kokuz, nije vam Nova godina kriva za to, krivi ste sami sebi jer radite bezvezni posao koji vam onemogućava da istovremeno trošite pare i imate iste.

BLIZANCI – I ovog januara ćete biti u depresiji jer decembar u vama budi beznadežnog romantika koji bi se mazio pod dekicom, a januar je nekako više za jad, tugu, čemer i depresiju. Nekad u februaru ćete se opet početi osjećati bolje.

RAK – Vaša emotivna duša je puna nakon ovako divnog prazničnog perioda. Volite život, volite ljubav, volite sebe, zaljubljeni ste u zaljubljenost i to je tako lijepo i treba da bude. Mi vas podržavamo.

LAV – Kao što smo već rekli, lavovi su u stanju duboke hibernacije dok opet ne dođe period godine kada možete da pokazujete vaše izvajano tijelo na plaži. Opušteno, još samo nekih šest mjeseci je ostalo do tada.

DJEVICA – Oj kako ste vi peglativni i pegla ljudi. Ovog mjeseca ćete specifično Vodolijama ići do te mjere na živce da postoji velika šansa da će vas neko od njih štocirati. Prestanite biti naporni i idite se seksajte.

VAGA – Isto kao djevica samo se ne morate više seksati nego trebate više generalno živjeti u trenutku.

ŠKORPIJA – Ovog mjeseca ćete biti najdivniji partneri na svijetu, jer vas vjerovatno grize savjest zbog one trojke koju ste predložili djevojci dok vam je pokušavala pričati svoje probleme s posla.

STRIJELAC – Ovaj mjesec ćete biti nadahnuti da pišete pjesme i imate divlji seks na krovu auta dok unutra svira Džala Brat. Uživajte i koristite kondome.

JARAC – Ovaj mjesec ćete biti dosadni baš kao i prethodnih 56 mjeseci. Nemamo vam ništa pametno za reći, ništa se ne dešava i ništa ne radite novo i to je vama ok.

VODOLIJA – Vi ćete kompletan januar potrošiti na spremanje svog rođendana iako svima govorite da vama to nije bitno i da su sve to fabrički napravljeni praznici. Opušteno, ne morate lagati narod da vam nije bitno.

RIBE – I dalje ste izdajnički otpadak, ali vidimo da vam je okej totalno da živite s tim tako da vas mi ne bismo više zadržavali.