Februar je mjesec ljubavi i vodenjaka pa smo odlučili da vam ovaj mjesec otkrijemo šta će se to dešavati na ljubavnom planu.

OVAN – Ako ovaj mjesec ne budete izvodili bijesne gliste postoji šansa da se pomirite s vašim dragim mužem i da živite u sreći i blagostanju. Ako ste single ostat ćete single.

BIK – Da vas ne bi sekirali, sve će biti stabilno, nikakvih promjena oko vas, veza ukoliko postoji će biti jako čvrsta. Ako nemate vezu i vaš nedostatak veze će biti jako čvrst. Znamo koliko ne volite da se nešto mijenja ili da šta riskirate.

BLIZANCI – Ako ste u vezi upoznat ćete neke preseksi djevojke i one će da vas dovedu do seksualnog ludila. Ako ste single upoznat ćete nekoliko likova i cura koji će vam biti interesantni.

RAK – Opet ćete biti emotivni kao i uvijek. Dobrodošli u vaš savršeni mjesec pun ljubavi, dobrih odnosa i emocija. Februar će vam donijeti ljubav u redu u biblioteci dok budete birali koji romantični roman ćete čitati.

LAV – Ovaj mjesec će vam biti prepun seksa ispred ogledala. Možda budete sami u tom seksu, a možda i ne, vama to ionako nije bitno tako da, samo uživajte i sa zaštitom!

DJEVICA – I dalje ćete biti djevica jer ste naporni i jednostavno treba ljudima vremena da provare vaše sve osobine.

VAGA – Šta reći, koga izabrati? S kim biti prijatelj a s kim seks šema? Kako izabrati? Kome dati? Koliko često? Da li dati ili ne dati? Vagat ćete i u februaru.

ŠKORPION – Budite fini prema svojoj djevojci jer ono znate da je luda i da će vam zapaliti auto ako ne budete fini. A možda i našoj redakciji dođe na vrata da nas zapali tako da ćemo mi reći da je to jedna divna osoba.

STRIJELAC – Ovog mjeseca ganjajte i barite sve što vam dođe pred oči. Vrijeme je da sebi date malo oduška, zar ne?

JARAC – Zar još uvijek postoji neki jarac koji čita naš horoskop? Odustanite, mi vas ne možemo spasiti.

VODENJAK – Šta god da ovdje piše vi ćete drugačije i po svom. Samo nek je mimo svijeta. Zato nećemo ništa ni pisati, pa se pojedite od znatiželje. I nemojte zvati i nemojte nam dolaziti u redakciju. Molimo vas. I nemojte uredniku zapaliti auto. A što se ljubavi tiče, bit ćete teški kao i do sada. Ali to je dio vašeg šarma i to je totalno okej.

RIBE – Postoji šansa da onaj partner što vas je prošli mjesec prevario ovaj mjesec skonta da je ta druga osoba luđa od vas pa će vam se vratiti. Ako ste u sretnim vezama partner vas vara.