OVAN – Ovnovi će ovog mjeseca da gube šifre za mobitele, kartice i računare. Ono što je bitno jeste da te šifre ne pronađe vaša druga polovina kako osim bez mobitela ne biste ostali i bez vašeg polnog organa. Retrogradni Merkur je prelud ovaj mjesec ali to vas ne dotiče jer ste vi preludi uvijek.

BIK – Ako ima još uvijek neki bik koji čita naš horoskop želimo mu puno zdravlja, sreće i uspjeha. I otiđite obavezno kod zubara za genitalije jer postoji opcija da taj svrabež koji osjećate među nogama nije baš normala.

BLIZANCI – Ovaj mjesec ćete biti posebno uspješni u svom poslu pružanja seksualnih usluga vašem partneru. Nemojte zaboraviti da od silnog seksa treba povremeno otići i na posao i vidjeti roditelje. Bar za jednom prije Nove godine.

RAK – Vi ste divne osobe i kao divne osobe divne stvari tokom divnih dana će da vam se događaju. Divnoća blagdana će da bude uz vas tako da ćete generalno da ovih mjesec dana uživate u životu i u svim ljepotama koje decembarske rasprodaje nude.

LAV – Mi vam ne možemo pomoći, ali stvarno, istinski i zaista, ne možemo. Pomozite sami sebi, ishendlajte svoj život, iskulirajte se, nemojte biti u divljoj potrebi da budete u centru pažnje i trebalo bi sve da bude okej. Dok vas ne nalema neki veliki izbacivač u noćnom klubu jer ste se pravili pametni. Ali to je već do vas.

DJEVICA – Mnoge djevice će u ovom nježnom i romantičnom periodu decembra prestati biti djevice i onda je red na vas da izaberete neki drugi znak. Ili ne funkcioniše tako horoskop? Nismo sigurni, i mi ovo malke ofrlje radimo.

VAGA – Ovaj mjesec vam predviđamo da će neki srbijanski kantautor koji nije Mile Kitić objaviti pjesmu za vaš znak koja nije kilo gore kilo dole. Znamo da nam je šala izlizana ali to je realno ono što nam prvo padne napamet kad se sjetimo vas.

ŠKORPIJETINA – Moramo vas ovako nazvati jer realno nema potrebe da uljepšavamo vašu osobnost, vi ste škorpijetine i ponosite se time. Naravno ne znači da biste se trebali time ponositi ali svakako da to radite jer ono vi ste vi. Uglavnom u narednom mjesecu ćete također da budete škorpijetina i ništa aman zaman bitno vam se neće dogoditi.

STRIJELAC – Vi ovog mjeseca gađate direktno u centar svih dešavanja, ići ćete na sve zimske čarobne parkove, u sve kafane i na sve pub kvizove. To je super, baš volite biti društveni jednom godišnje. Presretni smo zbog vas. Depresija slijedi u januaru koji će trajati tri mjeseca.

JARAC – Vama čak ni mašta našeg najboljeg astrologa ne može pomoći, dosadni ste pa ste dosadni, uglavnom sve okej i ovog mjeseca, čujemo se narednog ako baš mora.

VODOLIJA – Vodolija je i ovaj mjesec ponijela titulu najgenijalnijeg znaka jer ono realno kako ne bi kad su tako pregenijalni. S vodolijama nikad nije dosadno, nikad ne znate na čemu ste i nikad ne znate kad će vas priklati na spavanju ako ste ih zajebali. Divni ljudi.

RIBE – Ljigavi i bez veze kao i uvijek.