OVAN – Ni ovaj mjesec nećete ići na more kao što niste išli ni u julu,a nećete ići ni naredni mjesec. Možda naredne godine budete uplatili studentski pohod ili odete do Neuma s bivšim koji je bivši koji nije bivši. Nema veze, treba se za Instagram slikati.

BIK – Kod vas će kao i obično da bude dosadno, predosadno i stabilno. Nemamo stvarno šta da vam kažemo osim da je nekad potrebno da malo živnete.

BLIZANCI – Ovaj mjesec ćete s ljubavnicom ili ljubavnikom (opet ne osuđujemo) gledati slike s mora na kom ste bili prošli mjesec. Možda napravite još neki grupnjak kao što ste na moru. Samo ovaj put nemojte snimati, ljudi vas prepoznaju.

RAK – Opet ćete biti emotivni kao i uvijek, gledati da se šta u kući ne pokvari, da su odnosi okej. Postoji mogućnost da vas partner još uvijek vara. Dakle ništa što vi nećete izdramiti. I ovaj mjesec maštate o poslu u državnoj firmi. Jebiga, maštamo i mi.

LAV – Ovaj mjesec možda skoknete do Konjica da malo dušu razgalite i da se koji put uslikate za Instagram. Osim toga, ništa vam se neće dešavati, jebiga, takva godina.

DJEVICA – Zbog nemogućnosti odlaska na more ove godine, bez ljetnih ljubavi, ostat ćete djevica do daljnjeg.

VAGA – Kilo gore kilo dole, sve okej, idite na plažu, naredne godine ganjamo tijelo za plažu, ne brinite. Ove godine se samo potrudite da pronađete smještaj u Makarskoj na vrijeme. Uzimanje smještaja od stranaca na autobuskoj je čudno i potencijalno opasno.

ŠKORPION – Vaš domet za putovanja ove godine je do Ilidže i nazad, a i to jedva. Ušli ste u neki starački mentalitet u kom vam je baš fino i ne planirate uskoro isti da napustite.

STRIJELAC – Opet ćete biti glavni frajer na plaži i u kafani, ali i kod vas kući, ali i u kafani na plaži. To vam prija, gotivite to i volite. Pazite na komšiju. Hoće da vam zbari ženu. Ili ako ste žensko, pazite, zbarit će vas seksi komšija. Ili obrnuto, u zavisnosti od toga šta volite i šta vam odgovara.

JARAC – Vi ćete da pobjegnete jednom s posla ranije, pa će vam biti krivo i onda ćete da radite cijeli mjesec bez odmora. Kod vas ništa novo.

VODENJAK – Šta god da ovdje piše vi ćete drugačije i po svom. Samo nek je mimo svijeta. Zato nećemo ništa ni pisati, pa se pojedite od znatiželje. I nemojte zvati i nemojte nam dolaziti u redakciju. Molimo vas. I nemojte uredniku zapaliti auto. He-he šalimo se, urednik se vozi tramvajem. P.S. Nemojte ni tramvaj zapaliti.

RIBE – Vi ćete da uživate u životu i ostatku mladosti, jer ste opet došli do nekih revolucionarnih otkrića čitajući Tajnu i knjige sličnog sadržaja. Držat će vas euforija do septembra, a onda sve po starom.