Proljeće kuca na vrata zaboravljenih horoskopskih znakova. Pročitajte šta vam zvijezde donose za april.

OVAN – I dalje jašete po ljudima i ljudskim živcima konstantno, pa bi bilo lijepo da to malo ne radite sada. I vi da malo odmorite mišiće, a i da jadne ljude malo pustite dušom da dahnu. Ovaj mjesec pokušajte priznati kad niste upravu da niste upravu (bar jednom). Al znamo da nećete pa ne znamo zašto uopšte čitate naš horoskop.

BIK – Da vas ne bi sekirali, sve će biti stabilno, nikakvih promjena oko vas, veza, zdravlje ljubav, sve će stagnirati i ostati na istom koliko god dugo vi to željeli. Znamo koliko ne volite da se nešto mijenja ili da šta riskirate. Samo prijateljski savjet, ne morate se baš svađati uvijek sa svima ikad.

BLIZANCI – Ne može vam naš horoskop pomoći. Ne čitajte ga.

RAK – Savjetujemo vam da ne plačete za svaku sitnicu i ovaj mjesec, a i mogli biste partnera pustiti da dva tri puta udahne i bez vas. Ako se niste udale do 23. godine ovo je mjesec u kom također možete biti očajne. Savjet bonus: Ohanite malo.

LAV – Hladni oblog na ego staviti ovaj mjesec obavezno. Doduše kao i svaki drugi mjesec i dan na svijetu. Do sada ste se sigurno uspjeli nabildati pa se sa kajlom i tetovažama iz žvaka možete pojaviti u Štrosi. Ne morate vazda biti u centru pažnje.

DJEVICA – Iskulirajte, planeta vas moli. Vi kasnije bacate bombe, pucate po šavovima i tetovirate se u šeset petoj godini. Ovaj mjesec pokušajte da legnete u krevet bez da ste usisali i oprali suđe. Jedan je život, ne mora vazda sve pod konac bit’.

VAGA – Laganini vi sa tom vašom super stranom i nek nam je Bog svima na pomoći kad pustite mračnu stranu u septembru. Kilogram, dva, možda.

ŠKORPION – Budite fini prema svojoj djevojci koja možda hendla neka govna o kojima ništa ne znate. Nemojte biti tvrdoglavo govno (ili govno kao takvo) koje tjera po svom, neko će vam auto zapaliti (u najboljem slučaju).

STRIJELAC – I ovaj mjesec ćete biti interesantni za gledanje ljudima. Moguće da će vam ego biti slabija strana i da ćete htjeti da budete glavni u društvu (što će smetati nekim lavovima koji vas okružuju). Nemojte dozvoliti da vas djevojka drži u podrumu povazdan, usprotivite se nekad, bar do WC-a odete nasamo.

JARAC – Uzmite godišnji odmor ili bar slobodan dan usred sedmice, pojedite čips usred dana, idite u kino sami, drmnite koju tekilu, živite malo, ne mora sve biti urađeno po pravilima i to je totalno ok.

VODENJAK – Oj mimosvijeti jedni obični, hejteri bez mjere i premca. Ovaj mjesec pokušajte da ne pronađete neku novu religiju kojoj ćete se pokoravati, ostanite na onoj prošlomjesečnoj bar još malo. Također se pokušajte malo uključiti u tokove planete i nemojte pohejtati baš SVE što vam dođe pred nos.

RIBE – Pustite svoju djevojku da malo izađe sa prijateljima iz podruma, bit će i vama i njoj ljepše. Vjerujte nam na riječ, ne morate biti sa svojim partnerom 24/7 u kontaktu, treba nekad da odvojeno dišete, ne dijelite bubreg.