Proljeće samo što nije u punom jeku, ljeto je iza ćoška, a vi još uvijek niste smršali. Evo šta vam zvijezde donose za april!

OVAN – I dalje jašete po ljudima i ljudskim živcima konstantno, pa bi bilo lijepo da to malo ne radite sada. I vi da malo odmorite mišiće, a i da jadne ljude malo pustite dušom da dahnu. Pokušajte skuhati nešto novo i dignite se na noge!

BIK – Da vas ne bi sekirali, sve će biti stabilno, nikakvih promjena oko vas, veza, zdravlje ljubav, sve će stagnirati i ostati na istom koliko god dugo vi to željeli. Znamo koliko ne volite da se nešto mijenja ili da šta riskirate. Samo prijateljski savjet, lijepo je nekad biti samo prijatelj s curom, ne mora se svaka bariti.

BLIZANCI – Ovog mjeseca ćete pročitati veliki broj knjiga i pregledati veliki broj serija, za divno čudo nećete imati buran noćni život osim što ćete možda prošetati do centra grada i nazad.

RAK – Ohanite malo. Dosta više peglanja s tim emocijama, ne mora se stalno prati na ruke.

LAV – Vrijeme da sjedite u izlogu Vatre i posmatrate kmetove koji prolaze ispred vas, dok pijete dupli frapemoka kapućino se bliži i bar sebi priznajte da mu se itekako radujete.

DJEVICA – Hajde malo iskulirajte, planeta vas moli, popustite radne kolege na miru.

VAGA – Kilo gore, kilo dole, ooooo, šta ti fali?

ŠKORPION – Budite fini prema svojoj djevojci koja možda hendla neka govna o kojima ništa ne znate. Nemojte biti tvrdoglavo govno (ili govno kao takvo) koje tjera po svom, neko će vam auto zapaliti (u najboljem slučaju).

STRIJELAC – Nemojte dozvoliti da vas djevojka drži u podrumu povazdan, usprotivite se nekad, bar do WC-a odete nasamo.

JARAC – Uzmite godišnji odmor ili bar slobodan dan usred sedmice, pojedite čips usred dana, idite u kino sami, drmnite koju tekilu, živite malo, ne mora sve biti urađeno po pravilima i to je totalno ok.

VODENJAK – Vi ste pregenijalni, ništa vam ne treba i ništa vam ne fali.

RIBE – Uvijek ćete biti kripster i luđak, ostavite normalne ljude na miru.