OVAN – U narednih mjesec dana slobodno tjerajte po svome, dakle sve po vašem i samo glava kroz zid i ne može da ne bude ama baš sve uredu. Ako vam neko kaže da niste upravu ili da reagujete na prvu recite mu hvala i da je to jedna o vaših najboljih osobina.

BIK – Da vas ne bi sekirali, sve će biti stabilno, nikakvih promjena oko vas, veza, zdravlje ljubav, sve će stagnirati i ostati na istom koliko god dugo vi to željeli. A kad poželite da se nešto promijeni, promijenit će se. Fakat. BGM.

BLIZANCI – Nije do vas, do ostatka svijeta je. Bit ćete šarmantni, glasni i zabavni svima oko vas. Svakako je SFF uskoro i vaše omiljeno doba za barenje naivnih maloljetnica je tu.

RAK – Sve će biti okej, sve serije koje pomno pratite i svi ljubavni romani koje čitate u jednom dahu će sretno završiti. Pustite partnera da malo diše, sve ostalo je ok.

LAV – I ovaj mjesec ćete ići na živce svim ljudima koji vas okružuju jer imate potrebu da budete u centru centara pažnje. Moguć je fizički obračun sa nekim lavom koji je veći lav od vas. Pazite na zdravlje, previše sunčanja je loše po vašu kožu.

DJEVICA – Ovaj mjesec probudite divljaka u sebi, kofer za ljetovanje nemojte spakovati po bojama, već po vrsti odjeće koju nosite, neka svi misle da ste divlji i neukrotivi. Mogući problemi sa živcima ukoliko neko neoprano suđe ostavi u sudoperi duže od 11 minuta.

VAGA – Vi ste previše čudni i nama strašni da bismo vam savjetovali nešto. Laganini vi sa tom vašom super stranom i nek nam je Bog svima na pomoći kad pustite mračnu stranu u septembru.

ŠKORPION – Ako vam djevojka kaže da ste je iznervirali i a smatra a ste nešto pogrešno uradili izignorišite budalu. Vi ste uvijek i za vijeke vjekova upravu! Pazite na zdravlje, treba nekad i voćku pojesti.

STRIJELAC – U ovom mjesecu će vas vaš partner pustiti iz podruma da odete do granapa (naravno samo ako pri tome konstantno razgovarate s partnerom putem telefona). Možda biste trebali potražiti pomoć zbog ovakvog odnosa. Profesionalnu pomoć. Nemojte uvijek misliti da to zaslužujete.

JARAC – Čeka vas veliki poslovni uspjeh zbog kog ćete porodicu morati staviti malo u drugi plan. Nemojte paničariti, poslom ćete nakratko biti zatrpani i neće vam porodica puno patiti. A ruku na srce trebate stvarno nekad i njih pustiti na miru.

VODENJAK – Ovaj mjesec ćete biti neshvaćeniji nego inače. Naime, čeka vas veliki poslovni uspjeh. Dakle pronaći ćete posao. Treba nekad i to naći, a ne samo praviti se da radiš protiv sistema time što postojiš i živiš na račun roditelja. Čestitamo!

RIBE – Vi ćete ovaj, kao i svaki drugi mjesec da budete psihopate. Ali to je kul sve dok imate neku jadnicu koja vas trpi jer misli da ne može naći bolje. YOLO.