OVAN – U narednih mjesec dana najviše ćete putovati do kuhinje i nazad, jer će vaša porodica svakodnevno zahtijevati neko novo jelo. Najviše ćete praviti bureke, a budući da prodavnice skraćeno rade, jufke za pitu ćete sami morati da razvijate. Tako vam je grah pao.

BIK – Ovog mjeseca ćete najviše da putujete do toaleta i nazad budući da ćete od ogromne količine konzumiranih grickalica dobiti sraćku života. No, bitno je da ste kupili ogromnu zalihu toalet papira koja će vama, realno, trebati.

BLIZANCI – U aprilu ćete najviše hodati do štoka od izlaznih vrata i nazad. Nažalost vaša druželjubiva priroda neće doći do izražaja ovog mjeseca budući da vam je instinkt za preživljavanjem mnogo jači od instinkta za druženjem.

RAK – April cijeli ćete provesti u zagrljaju svojih najbližih koje ste, zbog paranoičnosti natjerali da budu sve vrijeme u kući i da ne proviruju ni nos napolje.

LAV – Vi ćete u aprilu da šetate gradom i pokazujete se jer, nema veze što je svjetska pandemija u toku, vi morate sebe da promovišete. Vi ste u suštini onaj tip osobe zbog koje ovaj virus traje duplo duže nego što bi trebao. Ostani kući stoko!

DJEVICA – Djevice će ovog mjeseca da izlaze do balkona i nazad. Ovo putovanje će da vam godi, jer ipak svjež zrak odgovara svima, ma koliko on bio zagađen u Sarajevu.

VAGA – Razmišljat ćete o tome da li da putujete do hodnika ili do dnevne sobe, a zbog svoje neodlučnosti na kraju ćete najdalje otići do praga između hodnika i dnevne sobe. Jebiga, nismo mi krivi što ste neodlučni.

ŠKORPION – Ovaj mjesec ćete provesti za improviziranim šankom u kuhinji budući da u kafanu ne možete da odete do daljnjeg. Pustite neku muzikicu, laganicu i uživajte dok se vaš omiljeni lokal ne otvori ponovo.

STRIJELAC – Strijelac će da ovaj mjesec otputuje do svog kreveta u kom će da provede sate i sate listajući svoje omiljene pornografske stranice. Putovanje u najegzotičnije gradove omogućit će vam Pornhub premium.

JARAC – Ovog mjeseca ćete da otputujete do lokalnog granapa dva puta i da se ponovo osjetite kao da je svijet vaš. Ukoliko usput sretnete nekog komšiju, taj put će biti pun pogodak.

VODENJAK – Vi ćete ovaj mjesec da svakodnevno putujete na posao, jer ste mali rob koji radi kod privatnika i neophodno je da radite i zaradite svoju platu. Žao nam je, što niste na državnoj sisi.

RIBE – Vi ćete april provesti na delux vikendici koju imate na ulazu u grad. To je lijepo, jer radite na državnoj sisi pa možete iskoristiti slobodne dane koji su vam preostali od prethodnog godišnjeg odmora.