Šako Polumenta se našao u žiži balkanske javnosti kada su prije nekoliko dana svjetlo interneta ugledali seksi snimci njega polugolog kako u ekstazi seksi crnogorskim glasom doziva petnaestogodišnju djevojku, učenicu drugog razreda srednje škole, da mu se pridruži u krevetu i da ga ljubi.  Pored ovog snimka, postoje snimci na kojima Šako laje za djevojčicom i grize sopstveni jezik u ljubavnom zanosu, te mlatara svojim ponosom kao da je muharica kojom lovi muhe.

Šako nekoliko prvih dana nije davao izjave za medije, ali danas je u svom saopćenju rekao da su videi zapravo bili najava za njegov novi album. Naime, Šako je rekao da se dogovorio sa frontmenom grupe Zabranjeno Pušenje, te da već naredne sedmice ulazi u studio kako bi napravio obradu legendarne pjesme kultnog sarajevskog benda “Hodi da ti čiko nešto da”.

“Tako je, ono je bila najava moje nove pjesme i bilo je bitno da se skrene pažnja na mene, moj rad, ćunu i maloljetnice čiji moral iz dana u dan ide sve niže i niže. Iz tog razloga sam sve isfejkao i totalno nije tačno da sam slao bilo kome bilo šta, ja sam ipak oženjeni Sandžaklija i nisam od tog posla, obraza mi. Uglavnom i maloljetnica kojoj sam, mislim nisam, slao videe će vam to za određenu sumu novca potvrditi. Strašno je šta djeca sada rade, to se snima to se seksa to te ucjenjuje. U svakom slučaju kupite album.”

Šako je otkrio da će tekst pjesme izmijeniti, te da će već postojećem tekstu dodati nove verse.

I dok ne čujemo novu pjesmu, podsjetimo se staro teksta Pušenja:

“Kad ti stari ode i prazan ti je stan dok pušiš tanku travu “Made in Čapljina” okrećeš moj broj jer si realna znaš, noćas jedino ti more valjat tvoja stara džukela. Hodi da ti čiko nešto da.”