Nesvakidašnji slučaj desio se danas u Sarajevu. Kako mediji prenose roditelji su maloljetnog sine istjerali iz kuće nakon što je izjavio da želi započeti karijeru opasnog momka sa Tik Toka. Opasni momci na ovoj društvenoj mreži postali su popularni početkom ove godine i veoma brzo su postali uzor mladim ljudima u našoj zemlji.

“Sjedili smo danas za ručkom kao i svaki dan. Ništa nije naslućivalo na tragediju koja se desila. Pitao sam ovog balvana jer već ima 17 godina čime se misli baviti u životu, a njegov odgovor me šokirao. Rekao je mrtav hladan kako želi biti opasni momak sa Tik Toka i graditi tu karijeru. Kada sam popio malo vode i šećera da se smirim istjerao sam ga iz kuće i više ga neću pustiti dok se malo ne opameti”, rekao je Mirsad Prangija, otac nesretnog muškarca koji je istjeran iz kuće.

Odmah nakon ove izjave našoj redakciji javio se i nesretni mladić koji je objasnio svoju stranu priče.

“Dugo sam razmišljao o svom budućem zanimanju i obzirom da nisam nešto pretjerano pametan, slabo mi škola ide odlučio sam da bi bilo najbolje postati neki opasan momak. Nemam neku hrabrost da udaram rekate i tako da živim pa sam skontao da bi bilo najbolje biti opasni momak sa Tik Toka. To je sad popularno i mislim da ću se dobro uklopiti i da je blistava karijera ispred mene. Pravit ću one Tik Tok mečeve i svađati se sa svojim kolegama koji grade istu karijeru”, rekao je Zuhmir Prangija, budući opasni momak sa Tik Toka.