Najpoznatiji reperski dvojac kako Balkana tako i planete Zemlje, Džala Brat i Buba Koreli zabrinuli su sve svoje fanove kada su napravili ogromnu pauzu između dva izbacivanja megahitova na YouTube-u. Naime, kako je Šatro.infu javljeno, Džala i Buba nisu izbacili novi hit skoro tri mjeseca.

Predstavnici Udruženja “Fanovi BubaDžale” održali su hitan sastanak s popularnim reperima, te su, na iznenađenje svih fanova diljem svijeta, javili kako se Džali i Bubi baš nešto ne zarađuju novi milioni, pa će novi hitovi izaći tek početkom iduće godine. Ova vijest izazvala je šok, nevjericu i suze diljem regiona.

“Mi ne možemo da vjerujemo da bi njih dvojica to nama uradili. Pa zamislite molim vas, moramo čekati više od tri dana da nam objave neku novu pjesmu. Znate da njihovi najvjerniji fanovi uvijek zapale trending i nema potrebe da se sad oni tu nešto trude više od dva-tri dana ili sata da naprave pjesme. Šta je to njima, sekunda posla, eto ne moraju ni spotove snimati ali trebaju nam dati bar nešto. Mi imamo u planu da pokrenemo peticiju kojom ćemo od ovog dua da tražimo da se obavežu na izbacivanje hitova bar jednom sedmično. Ukoliko ne žele svi ćemo biti jako, jako tužni. Evo vjerujte, ja na posao nisam išao jer sam čekao da oni objave nešto novo. Kakav je ovo način pitam ja vas” – izjavio je za naš portal Enes Balencijaga, direktor Udruženja.

Džala i Buba nisu imali vremena da prokomentarišu ove navode jer su trenutno na Bahamima na odmoru, ali kako su nam kratko izjavili, prije Nove godine neće izbacivati nove hitove.