Vijeće vladinih i nevladinih organizacija svijeta naziva “Činjenice i pravo fakat činjenice” donijelo je odluku na drugoj redovnoj sjednici ove godine da se rečenica “Ti si mi drugi” koju izgovori bilo koja ženska osoba na planeti, a kada je riječ o seksualnim odnosima, posmatra kao notorna laž.

“Ovu odluku vijeće je donijelo nakon što nam se veliki broj muškaraca požalio da nikad nisu sreli djevojku kojoj su bili treći po redu od likova za seks. Kako su naši ispitanici navodili, uvijek su ili prvi ili drugi, a u njihovom društvu nijedan nikad nije bio treći po redu u seksu sa ženama. Mi smo detaljnim zaključivanjem i razmišljanjem shvatili da je moguće da ili postoje dva muškarca na zemlji ili da žene lažu. Ova druga opcija nam je bila realnija”- izjavio je predsjednik Vijeća Samir Drkadžija.

Vijeće nevladinih i vladinih organizacija se sastoji od 30 muškaraca iz različitih država iz cijelog svijeta.

“Ma daj molim te, s kojom god sam bio vazda sam joj bio drugi. Ili prvi ili drugi. Hajd kontam da me ne laže kad sam prvi jer ono jebiga može se to skontati, mada i tih je bilo koje su me tu htjele nasamariti ali ove što mi kažu da sam im drugi, pa njima se na čehri vidi da lažu! Čuj vazda drugi, žene ba, pa nismo mi samo komadi mesa koje treba iskoristiti, imamo mi svoje emocije koje su nježne i koje ne smijete povrijediti takvim lažima. Ja bih onu svoju Senadu volio i da sam joj 654. Nije me trebala slagati da sam joj drugi, a vamo s plafona visiti s ćuna. Nema veze, život teče kao rijeka”-izjavio je za naš portal bh. predstavnik u Vijeću Senad Izvijeća.