Poznati Reper Stefan Đurić Rasta mnogo je razočarao svoje vjerne i istinske fanove kada je prošle sedmice na Youtube-u objavio pjesmu u kojoj ne repuje o golim ženama i skupim stvarima i automobilima već u kojoj pokazuje svoje vokalne sposobnosti i pjeva o ljubavi.

“Šta on koji klinac ima sad da bude emotivan i da pjeva o zenicama i usnama i o ljubavima, pa to valjda rade Džala i Buba, a on je uvijek bio hardkor. Ne znam što mu je ovo trebalo. A da ne govorimo o njegovom pjevanju, ono je li zaista bilo neophodno da pjeva i to bez autotune-a, pa recite vi meni, da li smo mi, njegovi najvjerniji fanovi, to zaslužili? Kako ja sad da se vozim kroz grad i da upalim njegovu plejlistu s ovom pjesmom na njoj? Pa ne ide to tako, valjda se Kavali ili bar Kavasaki pušta uz spuštene prozore i izbačenu ruku”-izjavio je vidno razočarani Rastin fan Alen BMW za naš portal.

Pjesma je za kratko vrijeme dobila jako veliki broj pregleda, no nažalost ne i mnogo lajkova. Iz ovog razloga Rasta je na svojim društvenim mrežama danas objavio da mu je jako žao što je snimao bez autotune-a i da to više nikad neće uraditi, te je obećao da će uskoro pjesma biti obrisana sa ove društvene mreže.