Ministar unutrašnjih poslova Federacije, Ramo Isak poznat je kao jedan od najenergičnijih političara na našim prostorima. Gospodin Isak svakodnevno pravi pravi mali reality show na društvenim mrežama, a njegovi profili imaju i po nekoliko stotina hiljada pratitelja. Kako bi svoju popularnost digao na jedan veći nivo gospodin Isak najavio je svoj ulazak u novo izdanje Zadruge.

“Ja nisam samo političar i to nisam nikad ni bio, ja sam idol mladih, zvijezda društvenih mreža i onaj na kojeg se svi ugledaju. Toliko sam popularan da me ljudi smaraju na ulici da se slikam sa njima i dijelim im autograme. Stvarno imam status zvijezde i mogu slobodno reći da sam popularniji od pojedinih pjevača sa naših prostora. Društvene mreže su mi jako važne i zbog toga ih svakodnevno koristim. Imam ogromnu podršku na društvenim mrežama, a zbog svoje velike popularnosti dobio sam i poziv da učestvujem u narednom izdanju Zadruge”, rekao je Ramo Isak, ministar unutrašnjih poslova Federacije BiH.

Gospodin Isak rekao je da je prihvatio poziv Željka Mitrovića i da građani mogu očekivati pravi show od njega.

“Ja sam najbolji u svakom poslu. Čega god se prihvatim budem najbolji. Bilo da vodim kockarnice, kladionice ili da sam ministar ja sam tu tata mata. Zbog toga sam prihvatio ovaj poziv gospodina Mitrovića i siguran sam da ću se u Zadruzi odlično snaći. Ja ću tamo biti ja bez nekih maski tako da gledaoci od mene mogu očekivati svašta. Vjerujem u svoju pobjedu iako bi mi to bio prvi reality u kojem učestvujem. Volim vas sve”, poručio je Ramo Isak.